Nagyon fontos! Valaki megtudná magyarázni?
Figyelt kérdés
Ma 4.napja h késik és kicsi fekete foltom volt most reggelre.Mitől lehet ez?2009. szept. 7. 07:29
1/5 anonim válasza:
Csináltál tesztet?Mert ha terhes vagy lehetett ez mivel emlékszik a szervezeted a menszire hogy esedékes lenne!De szó szerint fekete?Egy csepp vér még utalhat babára!
2/5 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam, de gondolom hogy a fekete folt alvadt vér volt. A késésnek több oka lehet. Babát szeretnétek?
3/5 anonim válasza:
Kávézaccszerű? Teszt!! És orvos, ha pozitív!
4/5 A kérdező kommentje:
Teszteltem vagy 2napja,d negatív.Igen,babát szeretnénk:D.Most próbálkozunk 3.hónapja.Hát remélem.Reggel volt az a kicsi fekete vagy sötét folt,d azóta szerencsére semmi.Hát remélem h baba van a dologban:D
2009. szept. 7. 13:47
5/5 anonim válasza:
Első vagyok mi újság teszteltél azóta?Ha igen mi az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!