8 hetes terhesen lehet szexelni?
Szerintem normál esetben lehet(ne) nyugodtan, de ha volt bevérzésed, akkor ne, mert annak akkor oka volt! Biztos nincs semmi baj, de ilyenkor alapból ágynyugalom javasolt pár napig, még akkor is, ha rendben van az UH.
Mi is nagyon szerettünk volna együtt lenni a terhesség alatt is, de -bár bevérzésem nem volt-, végig nagyon fáj(t), keményed(ett) stb.a hasam, nem mertünk kockáztatni.
Szerintem várj pár hetet, és utána is csak akkor, ha a doki is engedi.
Szép babavárást!
37,5 hetes km. :)
Én 9 hetes vagyok.Semmi bajom a terhességemmel, már úgy értem hogy semmi gond és semmi tünet max egy kicsit fáradékonyabb vagyok.Szexelni max egy héten egyszer szoktunk mióta tudjuk hogy jön a babaó.Én félek kicsit meg a párom is így már csak akkor akciózunk ha nagyon nem bírjuk magunkat türtőztetni.12 hétig mindenképp nagyon vigyázva.Neked hogy volt egy kis bevérzésed én lehet a helyedbe nem nagyon mernék.De mondjuk az is igaz hogy a doki biztos szólt volna ha nem lehet.
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!