5 hetes terhesen lehet szexelni? Ugye nem fog vetélést okozni?
Orvost kérdezd meg, ha engedi akkor csináljátok, de én pl nem tettem, mert olvastam eleget olyat hogy szex után vérezni kezdett valaki.
A szex nem lehet senkinek olyan fontos hogy megérje akár egy ezred százalékban is kockáztatni. Nekem eszembe sem jutott a szex az elején....a fontos az volt hogy minél kíméletesebben mozogjak az első harmadban, a szex volt az utolsó ami eszembe jutott.
Na most nagyon megrémisztettetek :( azt gondoltam olyan válaszokat fogok kapni,hogy persze,ez egy természetes állapot.
Előzőnek:nekem igenis eszembe jutott a szex,hiszen kívánom,viszont annyira elbizonytalanítottatok,hogy ezek után nem lesz összebújás,majd két hét múlva megyek az orvosomhoz,ha ő engedélyezi akkor majd összebújunk.
Az tény, hogyha veszélyeztetett terhes valaki, akkor tilos a szex az elejétől fogva. Persze, jobb előbb túlesni az orvosi vizsgálaton, biztos, ami biztos.
De, ha nincs semmilyen erre utaló tüneted, akkor nyugodtan lehet szexelni, ne aggódj emiatt!
(Viszont, ha szex után észreveszel valami barnás vagy véres folyást, akkor bizony minél előbb el kell menni orvoshoz.)
Valóban az első trimeszter a mérvadó vetélés ügyben. Így a 12. hétig ha veszélyeztetett valaki nem ajánlatos a szex. Szerintem várj addig míg doki nem látott, aztán ha minden oké nyugodtan lehet.
Nekem is ment el baba 8 hetesen, ezért most az elején kb.14. hétig muszáj volt kerülni, de azóta mai napig aktív még a szexuális életünk.:)
34 heteske
Kérdező, szerintem valamit félreértettél, vagy csak kedvességből tetted oda a kedves jelzőt, akkor elnézést:) Mert én is ugyanezt írtam le. Lehet nyugodtan szexelni, de nem árt az óvatósság.
Amúgy én én nem bírtam ki, 5 hetesen is voltam orvosnál, 8 hetesen is elmentem, akkor már vérvétel is volt, de szerintem ez változó, van, amikor később küldenek vérvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!