Pms-esek, mit éreztetek nem vart napján? Voltak pms tünetek terhesseg esetén is?
Figyelt kérdés
pms-es vagyok, holnap kéne megjonnie, mar erzem a pms tuneteket, hanyinger, emelyges, tulerzekenyseg, siras, puffadas, gorcs stb. Attol lehetek terhes hogy ezt erzem, vagy terhesseg eseten nem jelentkeznek a pms tunetek?2015. febr. 21. 21:04
1/6 anonim válasza:
Mindkét terhességem előtt ugyanazokat a PMS tüneteket éreztem. Sőt, a másodiknál olyan alhasi fájdalmam volt, hogy azt hittem megjött. Aztán mégsem.
Másnap pozitívat teszteltem a nemvárt napján.
15 hkm
2/6 anonim válasza:
Aznap mikor meg kellett volna jonnie úgy görcsölt egész nap a hasam, mintha meg akart volna jönni. Pedig tudtam hogy nem fog pozi teszt után de elbizonytalanodtam majdnem. Majd másnapra elmúlt és a görcsök is megszűntek. Nekem soha nem volt más tünetem menzi előtt, csak a görcsök.
3/6 anonim válasza:
Sőt.. Tegnapelőtt maradt ki a második is és ugyanúgy görcsölt a hasam. De már nem egész nap csak délelőtt de akkor folyamatosan.
4/6 anonim válasza:
Hat en meg pont abbol tudtam mindig,hogy babas lettem,hogy semmi tunetem nem volt. Amugy mar napokkal elotte gyilkos hangulatban vagyok,faj a fejem,huz a hasam,folyton beutom magam mindenhova,leejtek dolgokat,jon egy-ket aljas pattanas,szekrekedes,puffadas...nna,ezek egyike sem jelentkezett. Talan egy halvany mindjartmegjon erzes volt csak ritkan es rovid ideig,az is csak a nemvart napja utan.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de nekem azóta meg is jött, pms volt.
2015. febr. 25. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!