Ti hány hetesen éreztétek először, hogy mozog a baba?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 15 hetes, még nem érezhetem, igaz?
Valami mintha lenne, de gondolom még túl korai.
És milyen érzés? Ha majd tényleg megmozdul, akkor biztosan fogom tudni, hogy a babát érzem?
2014. okt. 16. 13:58
2/15 Lencsibaba0121 válasza:
Én először, amikor már be tudtam azonosítani, hogy Ő az, a 18. hét körül! Biztosan tudni fogod, hogy az az, de leírni nem tudom, hogy milyen! :)
3/15 anonim válasza:
Elsőnél 18., másodiknál 16. héten
4/15 A kérdező kommentje:
Valami furcsa kis kaparászást éreztem, vagy mintha belülről kopogtatnának a hasfalamon. :) Ugyanazon a ponton, 3-4szer egymás után. Később pedig egy másik ponton, ugyanígy többször egymás után ugyanezt.
Csak beképzelem magamnak, vagy ez lehet már a magzatmozgás?
2014. okt. 16. 14:06
6/15 anonim válasza:
Első terhességemnél a 15-16. héten éreztem furcsa bugyborékolást, kaparászást. Második babával meg még korábban.
7/15 anonim válasza:
16 hetesen ilyen kis pillangó szàrny lebegèst èreztem, valmint16+4nèl volt egy rúgàs de hason aludtam vèletlenül.
18hètől volt egyèrtelmű akkorolyan volt mint a hasorgàs csak lent...:-)
8/15 anonim válasza:
Én nagyon későn éreztem mindkét gyermekemnél. Az elsővel 22 hetesen volt egyértelmű, hogy ő az, a másodiknál meg 20 hetesen.
9/15 Margit84 válasza:
18+4 héten de akkor még nem voltam benne biztos, hogy ő volt az. Most már nem kérdés hogy mit érzek :D (28+3. hét)
10/15 anonim válasza:
Első baba és a 146. hét vége felé éreztem először a buborékokat. :)
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!