Ti hány hetesen éreztétek először, hogy mozog a baba?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 15 hetes, még nem érezhetem, igaz?
Valami mintha lenne, de gondolom még túl korai.
És milyen érzés? Ha majd tényleg megmozdul, akkor biztosan fogom tudni, hogy a babát érzem?
2014. okt. 16. 13:58
11/15 anonim válasza:
Javítom: 16. hét. :) Beugrott egy 4-es. :)
12/15 anonim válasza:
Nekem első baba és elülső fali a lepényem, így kb csak a 19. héten éreztem először...
13/15 anonim válasza:
Én nagyon korán éreztem furcsa bizsergő érzést,mikor nyugalomban voltam.Ez a 13.héten volt.Azt mondták,hogy lehetséges.Viszont amikor egyértelmű lett akkor voltam 15+3 hetes.
15/15 anonim válasza:
Szia! Én a 13.hét vége felé kezdtem ilyen csiklandozós dolgot érezni,mintha buborékok lennének a hasamban. Múlt héten éreztem azt hogy ez egyértelműen csak ő lehet. :-) Most 16+2 hetes vagyok. Szerintem őt érzed te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!