Ti mikor éreztétek először a magzatmozgást? Milyen volt?
17 hetesen éreztem először.
Olyan kis belülről jövő, hát nem is tudom csiklandozás volt,vagy mintha valaki picikét bökdösné a hasamat csak belülről kifele nem fordítva:) Na jól elmagyaráztam:)
Pont 14 hetesen éreztem a csiklandozást.
A dokim azt mondta, hogy kizárt, pedig folyamatosan éreztem utána, egyre erősödve, és tényleg ő volt az. :)
Én csak kb 20 hetesen éreztem teljes biztonsággal, pedig nagyon figyeltem előtte is, de sosem voltam biztos benne.
Nekem inkább kis dobbanás-szerű érzés - 23 hetesen már néha mintha a kezemmel is érezném kívülről :)
Én a 16. héten éreztem először a mozgását. Nekem azt mondták, h mivel mélyen es melső falon tapadt meg, ezért csak később fogom érezni. Mégis valahogy sejtettem, h én őt érzem, amikor előszőr éreztem a kaparászást, mintha újjbeggyel cirógatna valaki belülről. Néha olyat éreztem mintha egy kis izom lüktetése lenne. Ezek az aktívabb érzések inkább este voltak, amikor már feküdtem a tv előtt nyugalomba. Reggelente amikor nyugalomban kelek (pl egy vasárnap reggel lustálkodva), akkor meg olyan mintha egy nagyobb halacska úszkálna és olyan hullámzást érzek a hasamban, a mehemnél. Ilyenkor a tenyeremmel érzem is, h dúdorodik az a része a hasamnak. Sőt a férjem is érzi. Jellemzőbben köldök vonaltól balra szokott keményebb lenni, és ma reggel már látszott is, h ott kidúdorodott kicsit. (Ekkor a hullámzást éreztem) Kiderült az uh-ból, h az a kis feneke, amit ott kinyom:-)
Olyan mintha érezné a simogatást és jobban oda kucorodik.
Hivatalosan még nem is kéne éreznem semmit, de mi már látjuk is:)
Előző vagyok.
Amúgy most vagyok 17 hetes +2 napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!