A 12. heti UH-on ahol nézik ezt a tarkóredőt, meghogy látszik e az orrcsontja, mert akkor ugye kevesebb az esély a down szindrómára, ott ráírják a papírra ezt az orrcsont dolgot?
Figyelt kérdés
Mert nekem se nem mondták, se nem látom a papíron, és kicsit aggódom, mert akkor ugye hirtelen nemjutott eszembe megkérdezni. Az rajta van a papíron hogy NT:3mm alatt/1,4mm/. Na most ez a tarkóredő gondolom, de most melyik az "én"eredményem? A 3mm, vagy az 1,4mm? És ez jó? Viszont semmi olyat nemtalálok ami orrcsontra utalna, vagy azt nemis írják rá?2010. febr. 12. 18:40
11/15 A kérdező kommentje:
igen igen,én értelmeztem rosszul,mert nemtudtam hogy a 3mm alatt az azt jelenti hogy ha az alatt van az jó,csak vannak akik sajnos egyből laharapják a fejem mert esetleg nemtudok valamit:)nade ez van,köszönöm mégegyszer.
2010. febr. 12. 19:19
12/15 anonim válasza:
Tökéletes az eredményed ne aggódj emiatt.Az orrcsontot megszokták nézni,de nem irják rá a leletre.Nekem pl mikor elkezdte az uht anno,egyből azt mondta hogy itt a kis orra,akkor már megnyugodtam hogy megvan :-)))valószinü mondták,nézték,esetleg nem figyeltél rá ,vagy elsiklottál felette.26+4hetes kismami
13/15 A kérdező kommentje:
az is lehet:)mondjuk kb 5percet voltam bent,de már fel nem tudnám idézni...annyira izgultam..köszönöm:)
2010. febr. 12. 19:24
14/15 anonim válasza:
nem dehogyis, csak annyira rémültnek tűntél, és nem tudtam kihagyni. Mert tényleg ennél tökéletesebb nem is lehetne. Bocs, még egyszer, nem "leharapni" akartam a fejed.
De tényleg csak végig kellett volna gondolnod józan fejjel.
15/15 A kérdező kommentje:
nincs semmi baj:)Megkaptam az eredményt,nemtudtam mi hogyvan,mi a jó,gyorsan leírtam mivel első baba..szóval nagyon nemis gondolkoztam..de most már tudom:)
2010. febr. 12. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!