Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mostmi van? 15/1 naposnak...

Mostmi van? 15/1 naposnak kellene lennem a datum szerint es a doki ma az utrahang szerint azt mondta hogy 13/6 napos.

Figyelt kérdés
Lehet ilyen sok a kulombseg?amugy minden oke.
2010. febr. 12. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
1 hét különbség. Szerintem nincs gond. Nem félidőben volt a peteérésed, hanem később. Az előző ultrahang mit mondott?
2010. febr. 12. 15:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Ott 3 nap kulombseget.amugy a hossza meg 780mm.A doki azt mondta hogy oke mert az a 2 het mindig ott van rizikoba de nem tudok megnyugodni.
2010. febr. 12. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a hossza a 15 hétnek felel meg. Nézd meg ezt:

[link]

2010. febr. 12. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd le a 14 héttel. 14 hetesen 74 mm 15 hetesen 86 mm a 78 a kettő között van. Ne aggódj, nincs gond. az uh mérésnél, ha egy század mm-t arrébb rakod le az egeret, akkor is mm-ekben kapod a különbséget.
2010. febr. 12. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pontosan tudom melyik nap fogant a bébim:) az első uh-n a doki pont annyi idősnek mondta, ahogy én számoltam, a második uh-n a méretek alapján 13 nappal idpsebbnek, ahogy én számoltam, a harmadik uh-n pedig újra annyi hetesnek és naposnak, amennyinek én gondolon. A leleteken rajta is van, hogy ahogy a sz.gép kalkulál, és + - valahány nap.
2010. febr. 15. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem még több az eltérés.. de azt mondják nincs gond vele... elvileg most 25+4 hetes lennék tehát a baba 23+4 hetes.. de az UH szerint baba 21+3 tehát a terhességem 23+3... és minden rendben vele.... azt mondták csak akkor foglalkoznak ha 3 hétnél nagyobb a különbség...
2010. febr. 15. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!