Elvileg 8+6 hetes terhes vagyok.3 hete az állt a leletemen, hogy grav.5 hét. A héten már "csak" 6+4 hetesnek mérték az embriót holott aznap 8+4 naposnak kellett volna lennie. (az első vizsg. Szerint is). Nem fejlődik a babám?
A menstruációm szerint 8+6 hetes vagyok. Tudom, hogy ez a számítás nem pontos - engem az aggaszt, hogy a 3 hét alatt alig fejlődött (míg a méhem abban az ütemben nőtt ahogy "elvileg" kellett.)
Elfoglaltságom a 10 hónapos kisfiam :-), Őt végig egy héttel nagyobbnak mérték!!!
Szia!
Ez még többször is változhat a terhességed alatt.Ilyen "fiatal" terhességnél nehéz pontos hetet találni.Lehet nem is akkor volt peteérésed mint amikor Te gondoltad.És később fogant a baba.Nem olyan vészes ez a 2 hét hidd el nekem.Még előrébb is lehetsz,ez saját tapasztalat.31 hetes terhes vagyok és 2 héttel nagyobb a babám.Ne izgulj, minden rendben van veletek.Pihenj sokat!!!
Boldog babavárást!!
Milyen uh-al nézett, hüvelyivel, ugyanaz a doki?
Ugyanis nekem is volt elmérés, de nekem 3 hetet számoltak el!
És két hét alatt úgy írták, mintha csak 3 mm-t nőtt volna. Aztán sz.r géppel nézett a doki, és mikor megnézett rendesen rá 1 hétre (addig tiszta ideg voltam) már akkora volt, mint amit én számoltam, de így sem akkora mint a mensi szerint, ugyanis nekem 34-35 naposak a ciklusaim.
Először sima uh-gal nézett meg egy doki,3 hét múlva egy másik orvos hüvelyi uh-ot készített - ugyanazzal a géppel.
Remélem, hogy csak ezért van az a két hét eltérés...
Tegnap elkezdtem vérezni,ma az orvos csak a petezsákot találta az is csak 7 hetes a mérete alapján.... Kedden kell visszamennem uh-ra. Úgy tűnik az aggodalmam nem volt alaptalan... (talán megérzés volt) Mielőtt bárki azt írná erre, hogy a sok aggódás miatt történt, elmesélem, hogy a fiamnál is ugyanannyit, ha nem többet aggódtam, idegeskedtem, de az a terhesség teljesen normális lefolyású volt.
By
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!