Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvileg 8+6 hetes terhes...

Elvileg 8+6 hetes terhes vagyok.3 hete az állt a leletemen, hogy grav.5 hét. A héten már "csak" 6+4 hetesnek mérték az embriót holott aznap 8+4 naposnak kellett volna lennie. (az első vizsg. Szerint is). Nem fejlődik a babám?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve, félek hogy elhal a picuri. Szívverése volt, de senki nem bíztat csak nyugtatgat. Akinek van ezzel kapcsolatban BÁRMILYEN (pozitív, negatív) tapasztalata kérem írjon!
2009. jún. 12. 16:01
1 2
 11/12 Kriszta81 ***** válasza:

Szia! Mi lett végül veletek? Fejlődött a babád?

Én ma vagyok 6+4 hetes kismama. Nekem ez már a 3. terhességem. Az elsőből egy gyönyörű majdnem 3 éves kislányom van. A második idén tavasszal sajnos megszakadt hasonlóan a te tüneteiddel. A mostani terhességnél sem lehetek maximálisan nyugodt, már többször vérezgettem. Ma voltam UH-on ahol 4mm-esnek mérték a babát és már jól látható szívverése is volt. Legközelebb 1 hét múlva kell mennem, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, fejlődni fog-e rendesen.

Bocsi, ha feltartottalak, csak kíváncsi vagyok, hogy mi lett végül veletek.

2010. okt. 18. 13:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos missed ab lett a vége, megműtöttek. Januárban ismét babás lettem és februárban az is elhalt sajnos.

Néhány vizsgálat után kiderült, hogy autoimmun betegségem van az okozta a vetéléseket.

Jelenleg 23+2 hetes kismama vagyok, (nem kevés aggódással) de eddig mindent rendben találtak!

Sok sikert neked és kevés aggódást!

Ahogy az orvosok is mondják, kb minden 4. terhesség vetéléssel végződik - mi kimerítettük a keretünket TEHÁT MINDEN RENBEN LESZ!!!!!!

2010. okt. 19. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!