Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6.2 lett a glükoz a leletemen....

6.2 lett a glükoz a leletemen. Most akkor cukros vagyok? Nem terheléses volt az első labor.

Figyelt kérdés

Mindenki szabin van a leleteket nekem kellett elhozni ezért a védőnő a dokim és a házidokim is szabin most cukros vagyok???Mit csináljak telesen megkészültem...

Segitsetek lécci a vizeletben nincs cukor.az negativ.

Mit csináljak amig nincsenek dokik????Még 3 hét!

2009. aug. 16. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2009. aug. 16. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem értem pontosan. Az éhgyomori lett 6.2? Szerintem az egy picit sok, bár nem akarok hülyeséget sem írni. Hívd fel a kórházat ott biztos segítenek. De hogy mindenki egyszerre legyen szabin... na és? Hívd fel a dokid vagy a védőnőd nyugodtan, 3 hét sok idő!

Minden jót kívánok.

2009. aug. 16. 16:00
 3/10 A kérdező kommentje:

12 hetes multam a baba akkora mint kell.

Ki van mindenkinek a telefonja kapcsolva....

és igen mindenki egyszerre van szabin augban mint legtöbben.És az éhgyomri lett annyi!!

2009. aug. 16. 16:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Tanács?Senkinek?Tényleg nagyon sok?
2009. aug. 16. 16:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Még azt kérdezném nem lesz baja a babának?
2009. aug. 16. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy kicsit magas, de ne pánikolj, magadtól fogd vissza a szénhidrátbevitelt, ha nem tudsz senkivel beszélni, találsz egy csomó terhességi cukorbeteg diétát a neten. Reméljük hamarosan tudsz szakemberrel beszélni, nem helyettesítenek senkit? Van sztk v kórház a közeletekben? Ott biztosan van szakrendelés. Nem lesz semmi baj, a 6os cukor annyira nem magas, a terhelésesen 7,5 felett számít magasnak.
2009. aug. 16. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Az én tanácsom hogy hívd fel a kórházat, vagy holnap menj be az sztk-ba egy dokihoz. Nem vagyunk orvosok.

Itt van 2 link,olvasgass.

[link]

[link]

2009. aug. 16. 16:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Rendben megakartam várni a dokimat.

De most ideges lettem nagyon holnap felkerekedek.

Csak nemigen szeretek menni idegenhez.

Köszi a válaszokat.

Babának nem lesz baja?

És nem befojásolja hogy a terhességem előtt rengeteg salit ettem meg szoval egészségesen éltem mióta babás vagyok sok édességet eszem és olyanokat amiket nem etetm ezelőtt olyan ételeket .Csak az egészségtelen dolgokat kivánom.Ki lenne éhezve a szervezetem???

2009. aug. 16. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az éhgyomri 6,2-es bizony soknak számít. Én amikor cukorterhelésen voltam, 5,7 volt az éhgyomrim és már akkor konzultáltak a dokimmal, hogy szabad-e a terhelést megcsinálni. Végül megcsináltuk, 9,5 lett a terheléses, azóta diétázom. Viszont nem kell kétségbe esni, nagyon könnyen tartható szerintem a diéta, azóta teljesen rendben van a cukrom. Én a helyedben minél hamarabb elkezdenék diétázni, tilos minden cukor, olyan étel ami cukrot tartalmaz. Napi 5-7-szeri étkezés, lehetőleg ugyanazokban az időpontokban. Ha írsz mailt, át tudom küldeni a diatetikusom által adott diétát, ami szerint étkezem. Én napi 160-180 g-os ch diétán vagyok és simán tartható. Ha pedig édességre vágyom, akkor vannak diabetikus nápolyik, kekszek, Norbi túró rudi, meg ha Bp-i vagy rengeteg diabetikus cukrászda van. Kitartás és jó diétázást. A Manónak pedig nem lesz semmi baja.
2009. aug. 16. 16:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolso irtam neked privit!
2009. aug. 16. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!