Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki csak a 12. heti...

Van aki csak a 12. heti uhltrahang után ment védőnőhöz a kiskönyvért?

Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. Én. 13. hét végén mentem.
2015. febr. 18. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt belőle gond?Nem szólt a védőnő hogy soká van?És a 12 hetes uhán nem volt baj hogy nincs?
2015. febr. 18. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! En 16 hetesen jutottam csak el vedonohoz, mert pont az unnepek alatt toltottem a 12. Hetet, gondoltam, majd megyek utana, csakhogy baromira beteg lettem, hetekig kinlodtam itthon. A 12 hetes uh-n nem kertek kiskonyvet, igy nem volt gond, a vedono sem mondott semmi rosszat, semmi gond nem volt ebbol :)
2015. febr. 18. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 13 hetes, és szerintem jövőhéten megyek a védőnőhöz. Az orvosom szerint bőven ráér a 12 hét után menni, mert nem maradunk le semmiről. Nem gondolnám, hogy baj lenne.
2015. febr. 18. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
NEm mondott semmi különöset. Kitöltötte és annyi. Sehol sem volt gond belőle.
2015. febr. 18. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is utána voltam, mondta is, hogy de jó, akkor már az a lelet is megvan. Ultrahangon sose kérték a könyvet.
2015. febr. 18. 19:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok.Nekem van egy rossz élményem ezzel kapcsolatban, mikor elsőre kismama lettem sok évvel ezelőtt, már hat hetesen szaladtam a védőnőhöz, majd rá pár napra vérezgetni kezdetem, ügyelet, és ott a vizsgáló orvos szinte letolt hogy minek még kiskönyv, hisz korai terhesség, bármi lehet stb...akkor nagyon rosszul esett, de igaza volt, elvetéltem.
2015. febr. 18. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi először megijedtünk és nem akartuk megtartani, de végül meggondoltuk magunkat, 13 hetes voltam menses szerint amikor elmentem védőnőhöz és elkezdtem a vizsgálatokat intézni, nem lett belőle semmi gond, a genetikain azt mondták hogy uh alapján még csak 11 hetes vagyok. Amúgy szerencsém van mert nagyon kedves a védőnőm
2015. febr. 18. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!