Titeket nem ijeszt meg olykor a babátok mozgása?
Figyelt kérdés
Mintha egész testével törne a hasfalam felé, megijedek, hogy nincs-e valami baj. Vasárnapra vagyok kiírva, minden rendben velünk egyébként.2015. febr. 18. 12:31
1/3 anonim válasza:
En akkor ijedek meg amikor olyan gyorsan mozog, rangatozik :-)
2/3 anonim válasza:
Huhh,az már mindjárt itt van. :D Hát gondolom zavarja,hogy nincsen helye és próbál azért kényelmesen elhelyezkedni. Nekem néha olyanokat csinál,hogy a Balaton hullámzása viharban semmi hozzá képest. :D Pedig még csak 26+3 hetes vagyok.
3/3 anonim válasza:
Dehogynem!
Pláne, ha már félálomban vagyok, és egyik pillanatról a másikra durván szétrúgja a májamat, miközben a kezével a bordáimon hárfázik nagy sebességgel. Mondjuk, nem attól ijedek meg, hogy 'jaj, nincs-e valami baj', csak a mozgás intenzitásától.
Én jövő péntekre várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!