Amniócentézisen volt kismamák szerintetek mennyi esélyem van arra, hogy beteg a babám? 1:229 lett az eredményem.
1, Élő magzat
2, Fhr szivecskéje 164/ütés/perc,
3, CRL 70, 0 mm
4, NT ( tarkóredő 2,30 mm 4, IT ( ezt nem tudom mi ez) jelen van 2, 0 mm
5, Placenta a mellső falon
6, magzatvíz normál
7, köldökzsinór 3 ér.
Kromoszóma marketek. Orrcsont jelent van.
Magzati anatómia Koponya/ agy normál.
Has: Normál.
Gyomor:látható.
Húgyhólyag: Látható.
Kezek mindkettő látható. Talp: Mindkettő látható.
Papp-a szint PAPP-A 0,256 enyém meg 0,296 MoM. Szabad B-HCG: 54,33 enyém 1,155 MoM.. ezek az eredmények... 1 hét múlva kedden lesz és nagyon izgulok... A védőnő azt mondta sok a tarkóredő 2mm alatt kell lenni-e pedig mindenki azt mondja 3 mm alatt kell,hogy legyen addig jó.. Olyat is mondtak,hogy nagyban befolyásolja az anya testsúlya, életkora ( igaz még nem vagyok idős 25 éves) meg,hogy előtte 4 napig lázas voltam 39 fok felett.. de a vizsgáló hölgy szerint az nem számít... Segítséget szeretnék kérni olyan kismamáktól akik már ilyen izgalmakon keresztül mentek. Köszönöm a válaszokat!
Nifty 99 %-nak mondták fél éve. Most már csak 95% és ha kimutatja, hogy beteg a gyerek akkor -mivel államilag nem elfogadott- még mindig mehet amniora ha nem szeretne beteg babát.
Kérdező: Remélem én is hogy nem kell ilyenen gondolkodnod!
Ne haragudj, nem azért kérdeztem, hogy ha esetleg "igennel" felelsz, akkor ítélkezzem. Könnyű tanácsot adni egy kívülállónak, hiszen nem neki kell felnevelnie, és egy életen át gondoskodnia egy down-kórosról.
Csak azért kérdeztem, mert ha esetleg biztos lennél abban, hogy megtartod, akkor jobb lenne nem kockáztatni az amniót.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy egészséges a babád. Orrcsont, 3 mm alatti nyaki redő, ez mind nagyon jó jel.
A genetikai vizsgálat alapján, ha veszünk 229 olyan nőt, akiknek ugyanilyen lett a genetikai eredménye, akkor abból csak egynek lesz beteg a babája. A többi 228-nak nem. Erre gondolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!