Ez lehet rossznak az előjele!? Olyan érzésem van, hogy beteg a baba.
Szia!
Mi is több, mint 2 évet vártunk a babára, majd azt mondták, hogy nem lehet természetes úton. 2 hónappal később pozitív lett a tesztem.
Nagyon hasonlóan éreztem. Először azon aggódtam, hogy biztos ciszta, aztán azon, hogy méhen belül van-e. Aztán minden alkalommal, hogy van-e szívhang. 12 hetes ultrahangtól is nagyon paráztam, és a 18 hetestől is. Viszont utána totál megnyugodtam! Szerintem az is segített, hogy minden nap mozog, és nem volt soha semmieltérés a vizsgálatok során. :)
Biztosan nincs semmi baja a babádnak, és lehet, hogy a 18 hetes vizsgálat lesz nálad is a fordulópont. Én is csak utána mertem igazán beleélni magam.
37+4 hetes kismama
pedig ne beszéld bele a gyerekbe, és igenis azt képzeld el, hogy egészséges babád lesz, mert szinte minden megjelenik, ha szépre gondolsz, akkor az, ha rosszra akkor az.
én pl féltem, hogy befelé fog fordulni a mellbimbóm, hogy fogok szoptatni (félreértettem a könyveket)erre a baba egyik bimbója be van fordulva..
féltem a nyitott gerinctől, hát érdekesen van összeforrva, látszik is, de nem nyitott..
mindig "mondtam neki" hogy a köldökzsinórt tolja messze magától, nem volt rá csavarodva viszont a dekoltázsán volt körben...
mindig arra vágytam, hogy különleges szeme legyen..macskaszemű lett, nem tudni honnanm örökölte :)
hirtelen ennyi így elsőre
Engedd el ezt a rettegèst mert azzalàrtasz, ha újra kezdhetnèm èn is minden erőmel a boldogsàgra kiegyensúlyozott terhesègre törekednèk! Hasonló volt a helyzetem csak vetèlès nèlkül 2 èv próbàlkozàs utàn közölte az orvos hogy nem lehet gyerekem termèszetes úton , 2 hónap mulva pozitív lett a tesztem a 20hètig minden na9 rettegtem hogy valami nem jó, akkor befektettek a korhàzba mert a vègèn csak bevonzottam. 33hèten toxèmia miatt megszakítottàk a terhessèget alig egy kilós lett a fiam, most 9hóna9os semmi baja màr àll bútorok mellett kotor...
Nyugi nem lesz semmi baj èlvezd lègy boldog!!!
Szia! Első babám, így én is mindig mindentől rettegtem, akkor nyugodtam meg először igazán, amikor elmentünk Dr. Hajdu Krisztinához a 2. kötelező ultrahang során, és ő nem látott semmi rosszat. :) Hosszú a várólista(kb 4 hét) drága is (15ezer) de megérte, annyira hogy a párom kért hozzá megint időpontot :D
Ha a név nem mondana semmit akkor dióhéjban egy idősebb hölgy akinek genetikus végzettsége van és mindig is ultrahangozott, hatalmas a szaktekintélye, tudása, tapasztalata, nővéremet el sem küldték néhány vérvételre, mert az orvosa jobban bízott abban amit a hölgy lát az ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!