Ti nem féltek, hogy beteg lesz a baba?
Szia!
Nekem is vannak néha kósza gondolataim, hogy vajon teljesen egészséges-e a babám. Voltak kisebb-nagyobb gondok a terhesség során, volt baj a baba szívével is, de szerencsére kinőtte. Ennek ellenére mindig arra jutok, hogy miért ne lenne egészséges, hiszen mi is azok vagyunk, voltunk a terhesség előtt is. Figyeltem arra, hogy semmi káros dolog, amit el lehet kerülni, ne érje. Az orvosi utasításokat, javallatokat betartottam. Ennél többet pedig nem tudok tenni. Amin pedig nem lehet változtatni, azon kár előre rettegni. Nekem ez szokott segíteni. Amúgy a kisfiam nagyon élénk mocorgása és az, hogy mennyire reagál az apukája kezére, mindig meggyőz arról, hogy egy makk egészséges, sőt már most nagyon értelmes kis emberke.
Ha ilyesmiken agyalsz akkor be is vonzod azt amitől rettegsz. Szóval mantrázd azt magadban, hogy minden rendben lesz, egészséges kisbabád fog születni.
Hány éves vagy?
A szüléstől is nagyon félek,hogy ott történik valami.
Oxigénhiány vagy valami amit nem lehet kiszűrni az ultrahangal.Inkább ezektől tartok.
én is mindig aggódtam, már azért akartam szülni, hogy nehogy elkapjon tőlem valamit (mindig folyásaim voltak)
és be is igazolódott az érzésem, mert megszületve egyből antibiotikumozni kellett
egyszerűen nem éreztem magam jól, a vérvételem eredményein meg csak az volt, hogy mindig magasabb és magasabb lett a fehérvérsejtszámom, ami köztudott, h gyulladásra utal, persze az orvosok annyit mondtak, ha kicsit "el van tolva a vérkép" az természetes terhesen, nem baj.
de alaptalan aggódásom csak annyi volt, hogy mi van ha 6 ujja lesz, vagy nem lesz fülkagylója, meg ilyenek.
kérdező, utoló kommentedre írnám, hogy "beszélgess" a magzattal, állítólag össze van kötve annyuval
éreztess neki tanácsokat. pl "told el magadtól a köldökzsinórt", "fordulj szépen le"- ha esetleg nem fejvégű fekvéses
többen tapasztalják, mintha hallgatna rájuk a magzatuk, mert beválik
szerintem adj ennek is esélyt
és pozitív megfogalmazás!!!
ne azt mond, hogy, hogy mit NE csináljon, hanem hogy mit csináljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!