Ti nem féltek, hogy beteg lesz a baba?
Figyelt kérdés
Minden eredményem rendben van!Mégis nagyon félek attól,hogy beteg babám születik.Ezt érzem.nem tudom miért.de már megőrülök.33 hetes vagyok ha baja lenne már ki kellett volna derülnie?Írjatok kérlek minél többen2014. júl. 29. 08:31
11/15 anonim válasza:
Mindenkiben gondol arra,hogy természetesen egészséges babát szeretne,de a túlzott aggodalmaskodás felesleges. Főleg ha jók az eredmények. Nyilván van,akinél előfordul vmi probléma,de sokkal gyakoribb az egészséges baba és a komplikációmentes szülés. Szerintem ezekhez a túlzott aggodalmakhoz hozzájárulnak a neten olvasható rémtörténetek,amik erősen torzítják a valóságot és már az az érzése az embernek,hogy az a ritka,ha vki képes kihordani és megszülni egy babát.
12/15 anonim válasza:
Én is sokat féltem, pedig a doki szerint tökéletes volt a terhességem.
Aztán majdnem baj is lett, de szerencsére még az utolsó pillanatban megcsászároztak. 4-szer rajta volt a zsinór a nyakán, és végül a paramamiságom vezett oda, hogy bár volt szívhangja (szívhangfigyelővel itthon meghallgattuk), mégis felhívtam a dokit,hogy nem úgy érzem mozogni. Egyből be is rendelt és végül is időben kivették a fiam! Pár óra múlva már nem élt volna. Utána még nevettük is a dokival,hogy azért van, amikor jól jön a túlaggódás!
13/15 anonim válasza:
nekem 18 hetesen rossz lett az uh eredmény (ciszta a kis fejében és vesemedence tágulat). az orvosom elküldött pestre is uh-ra, ahol a ciszta már kisebb lett mint volt és a medence tágulatra annyit mondott az orvos, hogy nem nevezné annak, mert annyira kicsi. mégis félek, hogy baj lesz. 21-én megyek 30 hetes uh-ra és félek, hogy mi lesz.
14/15 anonim válasza:
Kedves kérdező,ha minden leleted ok,és nincs bajod neked se,akkor valószínű,hogy a babád is rendben van.
Ne stresszelj ilyeneken,mert pont azzal ártasz neki..Csak nyugi,mert ha feszeng ilyeneken,az a babának se jó,pont ezzel ártasz..
15/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi újság Veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!