Nagyon undok dokim van, ha kérdezek valamit, olyan mintha tök hülyének nézne, Váltsak?
Figyelt kérdés
Ezért inkább nem is kérdezek már semmit,bemegyek megvizsgál aztán jövök is ki,Sztk-s dokim van,nem is nála fogok szülni,mert ahova én járok ott nincs szülészet csak egy másik városban,bunkoság lenne neki azt mondanom,hogy már legközelebb nem hozzá jövök,bár elvileg nagyon jó orvos,csak ez a modor....2008. aug. 23. 13:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindenképp válts!Még akkor is,ha nem nála szülsz!
2/4 anonim válasza:
szia én az 5. orvosabn találtam meg azt akit kerestem vagyis kerestünk, már mindenki hülyének nézett a védőnőm közölte is velem hogy hülye vagyok, de két csodálatos várandóságon és mégcsodálatosabb szülésen vagyok túl és ezt köszönhetem a dokimnak és a szülésznőmnek akik úgy álltak hozzám ahogy én szerettem volna
menj addig amíg meg nem találod a megfelelőt
(mi 60km-t mentük)
3/4 anonim válasza:
Nem kell mondanod semmit, egyszerűen menj máshoz.Addig, míg meg nem találod azt az orvost ami minden szempontból megfelel.
4/4 anonim válasza:
Menj és keress mást! Nekem is ilyen volt,de sajn én maradtam nála.Mikor beindult a szülés, és hívtuk,akkor is hülyének nézett, és közölte h ez nem az.elmentünk másik városba,ügyeletre,és megszültem a babócát 6 óra múlva..tényleg nem a szülés jelei voltak....:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!