Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon undok dokim van, ha...

Nagyon undok dokim van, ha kérdezek valamit, olyan mintha tök hülyének nézne, Váltsak?

Figyelt kérdés
Ezért inkább nem is kérdezek már semmit,bemegyek megvizsgál aztán jövök is ki,Sztk-s dokim van,nem is nála fogok szülni,mert ahova én járok ott nincs szülészet csak egy másik városban,bunkoság lenne neki azt mondanom,hogy már legközelebb nem hozzá jövök,bár elvileg nagyon jó orvos,csak ez a modor....
2008. aug. 23. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp válts!Még akkor is,ha nem nála szülsz!
2008. aug. 23. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

szia én az 5. orvosabn találtam meg azt akit kerestem vagyis kerestünk, már mindenki hülyének nézett a védőnőm közölte is velem hogy hülye vagyok, de két csodálatos várandóságon és mégcsodálatosabb szülésen vagyok túl és ezt köszönhetem a dokimnak és a szülésznőmnek akik úgy álltak hozzám ahogy én szerettem volna

menj addig amíg meg nem találod a megfelelőt

(mi 60km-t mentük)

2008. aug. 23. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mondanod semmit, egyszerűen menj máshoz.Addig, míg meg nem találod azt az orvost ami minden szempontból megfelel.
2008. aug. 23. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj és keress mást! Nekem is ilyen volt,de sajn én maradtam nála.Mikor beindult a szülés, és hívtuk,akkor is hülyének nézett, és közölte h ez nem az.elmentünk másik városba,ügyeletre,és megszültem a babócát 6 óra múlva..tényleg nem a szülés jelei voltak....:-)))
2008. aug. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!