26 hetes terhesen ha nem aktiv a baba honnan tudom hogy él e még?
Nagyon megvagyok remulve. Egyik ismerosom 26hetesen csaszaroztak mert verzett..ismertem olyat akinek meghalt a mehben a baba.. este mozgott de nem annyit.este van h arra kelek h hanyatt fekszek.amikor allitolag nem jo az oxigenellatas neki
Ma reggel meg nem ereztem mozogni.. vereznek ha isten orizz mar nem elne???:'(
1 nap egyser kell érezni mozogni minimum
reggelmég aludt.
ne beszélj bele rosszakat, ne gondolj negatívra
ha nagyon parázol egyél csokit, a cuor akkora adrenalin nekik, hogy nembírnak tőlealudni, mozogni fog rengeteget. nagyon nem ajánlom, mert alvás közben nő csak és fejlődik az agy
Egyszer én is jártam úgy, hogy a kisfiam egy álló napig nem mozgott, én is nagyon megrémültem, hisz az ismeretségi körömben ketten is vannak, akiknek méhen belül halt meg a babája. Be is mentem a kórházba és ott sikerült felébreszteni, aludt mint a bunda. :)
Sokan kinevettek, hogy túl paráztam, de én ezzel nem értek egyet. Nem bántam meg, hogy bementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!