MagneB6 helyett nem baj, ha csak magnézium pezsgőtablettát iszok?
szia,
Sajna az a vitamin amit gyümölcsből beviszel nem fedezi kettőtök szükségletét, és nincs meg benne minden amire szikségetek van. Plusz vas és folsav mindenképpen javasolt. Beszélj az orvosoddal, hogy ő mit javasol. A baba mindent kivon a szervezetedből amire szüksége van. Neked mi marad?
Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.
ha rendesentáplálkozol és még gyümölcsöket is eszel bőven elég a plusz 1-2 vitamin!(pl.amit te iszol +a folsav azért jó!)
Nem kell tömnöd magad mindenféle mesterséges vitaminnal ha nem akarod.
Én a 3. babámat várom és egyikkel sem szedtem semmit,csak magnéziumot,folsavat,meg néha kalcium pezsgőtablettát.A többi vitamin és ásványi anyag bekerült a"jó"táplálkozással!
Erre bizonyiték a vérképem ami mindig tökéletes volt.
Nem kell ahhoz mesterséges vitaminnal tömnöd magad, hogy egészséhges legyen a babád!
Akkor fontosak igazán a vitaminok, ha hiánoysan táplálkozol.
Én csak multivitaminos pezsgőtablettát iszom mindennap.
Szerintem ennél több nem kell.
A most vagyok félidős, és a baba teljsen egészséges, jól fejlődik.
A folsav a terhesség első 3-4 hetében fontos,ilyenkor sokan nem is gondoljuk,h terhesek vagyunk.(Dió,tojás,szója,mogyoró,kariol...ebben leledzik sok folsav.)B6vitamin az émelygés remek ellenszere.Amúgy ha odafigyelsz és teljesértékűen táplálkozol,ami nem túl olcsó,de én úgy hondolom megéri,akkor nem kell vitamin.
Ha érdekel tudok még egy két tanácsot adni,amiket egy terészetgyógyász mondott nekem.(Vakon bízom benne,mert eddig minden ici-pici bajomat elmúlasztotta,hiszen fűben fában orvosság,és a régiek is mindenféle komplex vitamin tabi nélkül szűltek nobel-díjas és egészséges embereket.)
e-mail: atropabelladonna@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!