Másnak is az agyára megy néha a családja?
39 hetes vagyok.Nagyon várja mindenki a babát,az egész család.A barátom ill. az én részemről.Mindenkivel jó a viszonyom/unk.Mégis attól tartok hogy annyira fel vannak pörögve a családtagok hogy félek ha megszületik a baba nem lesz egy szabad percünk sem, mert valaki mindig itt lesz, ha nem az én részemről akkor a barátom családja részéről.Már volt egy pici nézeteltérésem az anyóssal, mert egy nap képes volt 3 szor is felhivni hogy hogy vagyok, nagyon durván(idegesitően) tul van pörögve és bár jó a viszonyunk mégis annyira iritál hogy már fel sem veszem neki a telefont, de a fia ezt megbeszélte vele, azóta csak 1szer hiv:(és akkor mi lesz ha megszületik a baba?
Lehetünk 3asban egyáltalán, és vajon majd minden hétvégén mennünk kell valakihez vagy bejelentkezik majd valaki hozzánk, és kézről kézre jár majd a lányom?Tudom hogy előre nem érdemes ezen agyalni, mégis ettől tartok de nagyon,és mindezt ugy hogy senkit nem akarok megbántani, vagy kisajátitani.
Más is gonolkozott már ezen?
hát én is ezektől a dolgoktól tartok, mint te. de mi megbeszéltük a párommal, hogy szépen megmondjuk, hogy mikor alkalmas és mikor nem. mert már azon aggódtam, hogy majd szopiztatnom is az apja előtt kell?? nálunk ő van túlpörögve, még azt is kijelentette, hogy majd ő neveli a kicsinket... szóval képzelheted!! de majd igyekszünk tudtukra adni, hogy mennyire van szükségünk rájuk :) tudom, hogy nem rosszból csinálják. nálunk ráadásul a társaságban is első baba :)
de ne aggódj ezen, ha a párod partner ebben, akkor sokat tud segíteni neked!!
boldog pocakoskodást!!
26 hetes kismami
Szia!
Én is ilyen helyzetben voltam. Mikor terhes voltam,minden nap volt nálunk vki látogatóba,még egy jót pihenni sem tudtam délutánonként. Persze én örültem,hogy gondolnak és vigyáznak rám,de ennyire..!:)
Mikor szültem,Még a szülőszobai telefonon is elértek!! Tudom,hogy hihetetlenül hangzik,de egyszer szólt a szülésznő,hogy keresnek a szülészeti telefonon. Azt a beszélgetést úgy kell elképzelni,hogy addig tartotta a telefont ameddig jött egy fájásom,utána folytattuk. Sőt..még egy rokon be is tudott "szökni" hozzám a szülőszobára,ami szerintem nem volt egyszerű. Hihetetlen mire képesek az aggódó rokonok:))
Nem akarlak elkeseríteni,de ez a baba megszületésével nem múlt el:)) Nem sok szabadidőnk van:(
Nálunk is ez helyzet,vagyis csak volt.Megbeszéltem anyósommal és nem is volt vita.
Meg a többiekkel is,hogy pihenésre van szükségünk.Ha nincs pihi,nincs tej se!
Viszont amikor a férjem dolgozik,ők hoznak kaját.Ami hidd el nagy segitség!
Szóval kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!