Mit tegyek az idegrohamok ellen? Még csak 8 hetes vagyok. Lesz ez rosszabb is?
Köszönöm a válaszokat. Amikor meglett az első aranyunk az olimpián, elkezdtem zokogni hogy milyen megható. Aztán meg hisztiztem valami hülyeség miatt... Próbálom visszafogni magam és a picire gondolni, hogy neki ez nem jó és lecsillapodok. :)
Nagyon sok Boldogságot Nektek!
Szia! Ahogy telik az idő, márpedig még sok van hátra Neked, rengeteg olyan helyzet, alkalom lesz, amikor nem igazán tudsz uralkodni magadon.
Később, amikor már nagy pocakod lesz, azon boszankodsz, hogy már nem tudsz olyan intenzitással megcsinálni dolgokat, mint terhesség előtt, nehezebb lesz minden és ez ingerültséget válthat ki belőled.
Biztosan vannak kivételes kismamák, akik olyan szerencsések, hogy fel sem vesznek dolgokat, de a többségünk sajna ilyen ingerlékeny tud lenni. Igen, tombolnak a hormonok és majd hozzájön még a fáradtság, kialvatlanság.
Én, személy szerint, fél másodperc alatt kiborulok, majd egy perc múlva megnyugszok. Hozzáteszem, természeesen valami apróság miatt. A páromtól nem győzök bocsánatot kérni. Mert ugye rögtön tudatosodik bennem, milyen bolond vagyok.
Szóval, amikor csak tudsz, legyél kedves a párodhoz, mert ő kénytelen türelmesen, szó nélkül eltűrni a gyakori hangulatváltozásaidat, rajta csapódik le sok minden...és mond meg neki őszintén egy "jobb pillanatban", hogy nem igazán tudod kordában tartani sokszor az idegrendszeredet, ne haragudjon meg érte. Kérd a türelmét és biztosítsad arról, hogy Te ugyanúgy szereted...
Nekünk úgy tűnik, beválik:)
29 hetes pocakos
nekem addig voltam rohamaim, amíg ki nem derült, hogy a kicsinek van szívhangja, szóval a 8. hétig. Aztán megszűnt, és azóta minden happy, sőt nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok.
A rohanokat a hormonok okozzák, és tetézik, hogy aggódunk a kicsi miatt, stb.
Szerintem el fog majd nálad is múlni, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!