Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy készüljek a 3. -ik...

Hogy készüljek a 3. -ik babára? Ugye változok majd?

Figyelt kérdés

Az előző két terhességemnél, már az elejétől megvolt a furcsa "bizsergés",most azonban semmi ilyet nem érzek.Néha eszembe jut hogy babát várok, de mégsem érzem a várakozás örömét.

Miért lehet ez?

Igaz nem tervezett baba, de ha már jönni akar:))

Félek is a szüléstől is(császár lesz), és hogy terhesség alatt is minden rendben legyen.Folyton csak a 2 nagyobbikra gondolok.meg az idióta gondolataim ,mi lesz ha bajom/bajunk lesz?Lehet,hogy ezek miatt nem érzek semmit??

Máskor ilyenkor már tervezgettem,mi kell majd mi nem most meg hallani sem akarok róla....

Ugye fogok még változni??Vagy mit tegyek,hogy jöjjön a "bizsergés"??

2010. febr. 11. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én is hasonlóképpen érzek. És nagyon magam alatt vagyok.
2010. febr. 11. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
csak legyen a kezedben a pici! Én ez első terhességgel voltam így, és nem is voltak anyai érzéseim,csak mikor a lányunk 6-7 hós lett.
2010. febr. 11. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!Húha akkor ezekszerint nem vagyok egyedül!Nekünk is a 3-dik baba és szintén nem mostanra terveztük...

Épp tegnap sírdogáltam egy kicsit,hogy miért nem érzek semmit,miért nem örülök úgy mint az első 2-nél?Számomra ez rossz,lelkiismeret furdalásom van ez miatt.Remélem lesz ennél jobb is,sokkal jobb!Alig várom már azokat az érzéseket...

Megkérdezhetem mennyi iős terhes vagy tőled is és az elsőtől is?

2010. febr. 11. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én 15 hetes km vagyok,és sajnos én is így érzek mind kérdést feltevő:(2 dik baba,és semmit nem érzek,csak valahogy tudom Ő van,de félek tőle,nincs kötödés sem.Nem szeretek róla beszélni sem.Nálunk is császár lesz,és rettegek..
2010. febr. 11. 16:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én is azt hittem,hogy egyedül vagyok így.

De nálam a bűntudat is nagyon rövid.Félek,hogy nehogy történjen valami mert itt a 2 nagy.Ilyenkor persze eszembe jut,hogy nem csak rájuk kellene gondolnom hiszen a pici növekedik bennem, de aztán ezek a gondolataim alul maradnak, a nagyokkal szembeni aggódással.Remélem majd előjönnek lassan a pöttömmel kapcsolatos érzéseim is.Egyébként még nagyon fiatal 7 hetes vagyok.

2010. febr. 11. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:
16:07 es vagyok a bűntudat,az aggódás elnyom mindent,féltem én is a nagyobbik gyerekem.És nem tudom ezt senkinek elmondani érzelmeim mert nem ért meg senki!
2010. febr. 11. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!15:02-es válszoló vaggyok én is 7 hetes terhes vagyok:)!!!!

Remélem hamar elkezdjük "élvezni" a terheséget és együtt fog örülni a család(gyermekeim)ahogy nővekszik majd a poci.

Bár probálom most azzal megmagyarázni a helyzetet,hogy itt van a kettő manóm és folyton van vmi program ráadásul nem tervezett babó és lefoglalják a gondolataim más gondok,bajok....

Bizom benne hamar megváltozik a helyzet.

2010. febr. 11. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanúgy érzek, mint te, pedig nekünk tervezett baba és szintén harmadik.
2010. febr. 12. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:

na kilógok a sorból.. nehezen jött össze mindegyik babám, de erre a kis harmadikra 11hónapot dolgoztunk:)

és tudom hogy ő az utolsó terhességem.. sajnos nem vállalhatunk többet.

Minden percét élvezem, a gyermekeimet is felksézítem arra hogy érkezik egy új családtag. Bevonom őket a készülődésbe, a nagylányom már alig várja hogy böfiztesse, hogy segítsen nekem. Az ő örömük visszaárad rám és ettől olyan igazi nagy csládérzésem van.

Persze bennem van a féltés, hogy mi lesz velük ha baj lenne, de nem szabad ennyire agyalni.legalábbis én így gondolom. Megnézegettük az összes gyerek születéskori képeit, videókat meséltünk egymásnak arról mit éreztünk amikor ő érkezett, vagy mit érzett apa amikor először látta Uh-n.. és apa is elmesélte hogyan élte át a a manók születését.

Most pontosan ma van 7 éve hogy megkérte apa a kezem.. Meglepetésnek szántam de olyan fantasztikus élmény volt számomra is amit neki készíttettünk.. Titokba kerestünk egy női fotóst és az eddigi közös életünk termését megörökítettük.

Egy gyönyörű albumba került a lányom , kisfiam, és a hármunkról készült közös fotók, mindezt megkoronázva készült néhány szolid fehérneműs nagypocakos(32 hetes) kép rólam is..Nagyon klassz volt a fotózás a képek nem gusztustalanok.. a gyremekeim imádják afotóinkat, kíváncsi vagyok, apa mit szól hozzájuk amikor ma este családilag elmegyünk vacsorázni... akkor kapja meg..

Szóval a hangulatot meg kell teremteni!

Akinek még nem jön az érzés, higyje el, jönni fog!

Élvezzétek ezt a csodát!

2010. febr. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!