Hány csomag pelenkával készüljek? Ti mennyit vesztek meg előre?
napi 5-7 pelus elfogy az elején.
Én vettem a Liberóból és a Pampersből is egyet a legkisebből.Valami Isteni sugallatra viszont vettem egy nagyobb méretűt is.Szerencsére,mert nekem nagy babám született,úgyhogy a newborn pelusokat nem használta.
szerintem vegyél egy-egy zacskóval,felváltva használod és meglátod melyik jobb nektek.A zacskót odaadod a párodnak,hogy olyat vegyen.
1-es méretből csak 1 csomaggal vegyél szerintem, nehogy rátok maradjon.
2-es méretből vehetsz 2 csomaggal is.
Ennél többet nem érdemes venni, mert nem tudhatod előre, hogy mekkora lesz a babád, és hogy mennyire lesz érzékeny a bőre.
Én pl több csomag pamperst adtam el, mert kiütéses lett tőle a babám. A nyakamon maradt egy csomó 1-es méret, mert kicsi volt.
Bízzál meg a párodban, ha azt mondod neki, hogy menj és hozz 3-as méretű liberot, akkor azt fog hozni, feltételezem, hogy nem egy béna. Ha már most nem bízol meg benne, mi lesz, ha hirtelen valami mást kell venni a későbbiekben.
Mi egy csomag pampers newborn-t vettünk,amit viszek a kórházba,ha beválik,akkor a férjem elmegy és vesz még. Nagyon sok helyről hallottam,ahogy itt is,hogy nem volt jó,kiütéses lett a baba,kifolyt,szóval szerintem teljesen felesleges előre betárazni...
Miért nem szívesen bíznád a párodra?Neki is ugyanannyira a gyereke,mint a tiéd,és ha elmondod neki,hogy milyen márka,milyen méret amit szeretnél,olvasni gondolom tud...
Eddig vettem 1 Libero, 1 Pampers és 1 DM-es pelust. Többet akkor előre nem veszek. Mindegyik 2-es méret, a fiamnál is avval kezdtük, és a tesó sem ígérkezik kicsi babának.
Azért nem szívesen bízom a páromra, mert a fiunknál is mondtam neki, hogy menjen a DM-be, váltson ki kupont és a 25%-os Jokerral vegye meg a pelenkát. Erre Ő nem tudta a kártyát használni, eladót pont nem talált, ezért megvette teljes áron a pelust. És még a vásárlásért járó pontokat sem kaptuk akkor meg, pedig több mindent vásárolt a peluson kívül. Tudom, hogy ez nem egy nagy dolog, de azóta nem küldtem egyedül a DM-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!