Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelező a terhesség alatt...

Kötelező a terhesség alatt terhesvitaminnal tömni magam? Nyugat - Európában miért nincsenek ilyen magzatvédők?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 14:29
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából nem lettem meggyőződve arról, hogy hasznos ez a pirula. Orvost nem kérdeznék meg, mert nyilván nem pártatlan. Ha nem kötelező, annak csak örülök.
2015. febr. 13. 10:59
 22/28 anonim ***** válasza:
Jól van. Csak aztán ha hiánybetegséged lesz vagy ne adj isten a babának akkor ne az orvosokat hibáztasd és jajveszékelj hogy segítsenek. Nem kötelező szedni, eldöntheted mit akarsz csak akkor a következményekkel is számolj.
2015. febr. 13. 11:03
 23/28 anonim ***** válasza:
Mi az hogy 3 maradt meg 8-10 gyerekből, nagyon sokan felnőttek akkor is.És olvass bele a vetélés topikba mennyi is van valójában kérlek.A mai akkor is műanyag világ sajnos a régihez képest.Műkaja, műtej, mű vitamint.És te, vagy a gyerekeink megéljük e majd a 80 évet, sőt 90 et.Ahogy hal a magyar 50-60 évesen nem hiszem.Minél fejlettebb az orvoslás?annál hamarabb halnak az emberek, rák és társaiban.Vagy lehet csak más bolygón élünk, nem tudom.Most is nagyon sok a rákos,beteg gyerek SAJNOS, nem csak régen volt gyerekhalálozás.
2015. febr. 13. 12:05
 24/28 anonim ***** válasza:
Az ilyen szemellenzős embereket kellene inkább időgépbe ültetni, legalább látnának életet, nem úgy mint most a pihe-puha otthonukból, vagy nem nézel tv-ét, hogy mi folyik ma is a világba?Összeesküvés elmélet persze.Tájékozódni kellene az életről.Az jó ha téged kímélt az élet, maradjon is így, de manapság is sokan veszítenek el terhességet, babát, kisgyermeket.
2015. febr. 13. 12:12
 25/28 anonim ***** válasza:

Igen sok sajnos, de régen ezek a gyerekek vagy meg sem születtek vagy hamar meghaltak. Azzal egyetértünk hogy minden mű. Az is mű hogy a fenyegető vetélésnél gyógyszerrel beavatkozunk, az is mű hogy életben tartjuk azt a babát akinek magától semmi esélye sem lenne. Azért élnek nagyanyáink 90-100 évig mert ők voltak az erősek az ő génállományuk volt a legjobb.

A vetélésről meg annyit hogy mindig is volt, de nyilván ma sokkal jobban megrázza a nőket hisz tervezik a babát, nem szülnek 8-10 csak lehet azt az egyet szeretnék aki elment. Régen szerinted a szántóföldön hányan vetéltek el? Nem rázta őket úgy meg mint most, hisz otthon volt már 5 éhes száj. Szóval a mű dolgoknak van jó oldala, míg a régi természetes dolgoknak is rossz. Ezt kéne végre megérteni.

2015. febr. 13. 13:11
 26/28 anonim ***** válasza:

Terhesség elején megkérdeztem az orvosomat. Azt mondta, hogy ha van vitaminhiányom, kiderül majd a vérképből. Folsavat mindenképp szedjek, a többit meg rám bízza, de nem muszáj, nem vesztek vele semmit.

Egyébként az elég csúnya marketinges csúsztatás, hogy magzatvédőnek hívják a vitaminkészítményeket. Esetleg az anyai szervezetnek hasznos, a magzat ezek nélkül is leszívja, amire szüksége van.

2015. febr. 13. 14:02
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem azért inkább a dokit kérdezd. Valahogy kicsit hitelesebbnek tartom, mint gyk. válaszolóit.

Mint mondtam, az én lányomnak nem ajánlotta az orvosa. Kis termetű a leányzó, vékony is, azt mondta a doki, hogy ugye nem hiányzik neki egy méreten felüli újszülött.

Azóta a zunoka már óvodás, köszöni szépen jól van. 3 kilóval született.

2015. febr. 13. 14:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem kell szedni semmi. Mindenki a saját és a babája jól felfogott érdekét belátva szed vagy nem szed terhesvitamint. Én mindent megteszek a babámért, a vitaminnal nem ártok, úgyhogy szedem.

Különben elég mókás azt olvasni, hogy "minden mesterséges vitamin felesleges, csak folsavat szedek". Hát akkor ne szedjél azt se, ha minden felesleges.

2015. febr. 14. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!