Terhesség alatt fogorvoshoz lehet menni? Van egy lukas fogam és nem akarom megvárni míg megfájdul.
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 11:52
1/7 anonim válasza:
KELL fogorvoshoz menni terhesség alatt. :) A kis könyvedbe is bele írnak
2/7 anonim válasza:
Szia!Perzse,hogy lehet!Érzéstelenítőt is kérhetsz!Én voltam és semmit nem befolyásol!Akárki akármit mond!Nem lesz semmi bajotok!20 hetes kismama
3/7 anonim válasza:
Én már a második gyökérkezelésemen vagyok túl a második terhességem alatt. Nyugodtan menj el.
4/7 anonim válasza:
A terhesség alatt fokozott fogászati kockázatnak vagy kitéve, gyakrabban kell menni.
5/7 anonim válasza:
Én 5 hónapos terhes voltam, mikor fogat húzattam.Ráadásul az injekciótól nem zsibbadt el a szám, másikat meg nem adhatott a baba miatt, de kihúzta. Irtózatosan fájt, de túléltem. :)
6/7 anonim válasza:
Persze hogy lehet,de más tészta hogy ajánlatos-e ilyenkor amalgámmal tömetni már ha szükség van rá a fogad miatt.Szerintem a fogdoki nem ezzel fog foglalkozni,de talán jobb ilyenkor fehérrel tömetni ha van rá mód és keret.Nem tudom még nem voltam így,csak megfordult a fejemben.
38hetes
7/7 anonim válasza:
Igen,és menj is el,a baba mellett már nem lesz időd.Nem írtad hogy hány hetes vagy.Én a 12 hét előtt nem kaptam érzéstelenítőt,utánna már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!