Aki otthon unatkozik egész nap, mivel üti el az időt? Párotok mennyit van veletek, mit csináltok közösen?
Hú, én még csak pár hete vagyok "élesben" otthon, 37 hetes vagyok, de nem nagyon bírom...két hete már a kutyával sem tudok sétálni menni, mert olyan bazi lassan totyogok, szegény kutyám meg annyira lassan nem tud:)Amúgy naponta-kétnaponta takarítok, pedig utálok, tévézek, netezek, főzök, folyton a babaszobában lebzselek...és még igy sincs rend sehol, nem is értem:) most vasalni fogok, mert végre megszáradtak a babalepedők...á, baromira unatkozom.
A párom van, hogy csak késő este ér haza, hát akkor én is a nyomában vagyok, és folyamatosan dumálok, meg faggatom, milyen napja volt.
Egyébként az a legrosszabb, hogy már fizikailag sem bírom annyira a megterhelést. Komoly program, hogy eljussak nst-re, meg úgy általában valahova. Régen nagyon pörgős életet éltem, és most nehéz, hogy nem vagyok rá képes.
Szia!
En masfel honapja vagzok itthon, es mivel gzenge a syemem es nem syabad eroltetnem, eyert egz keveset neteyek, majd yenet hallgatok + ay itthoni teendok. Nekem egesy jol eltelik a nap, bar neha nagzon unom. A parom 4-ig dolgoyik, hayajon, kaja, seta, bevasarlas, meg hasonlok.
33 HKm
én a terhesség 3. hónapjától voltam itthon, a végére már azt hittem megőrülök,párom sokat dolgozott, hétvégén is,sokat voltam egyedül.
már fejből tudtam hány órakor melyik csatornán milyen sorozat megy... persze mellete egész nap net...
aztán mióta megszültem, van dolog,nem mondom, de azért így is uncsi,hisz nem elégíti ki az embert hogy mindennap ugyanazt csinálja.
kéne már egy kis változatosság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!