Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki otthon unatkozik egész...

Aki otthon unatkozik egész nap, mivel üti el az időt? Párotok mennyit van veletek, mit csináltok közösen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 08:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az én párom csak a 4 fal között szeret ülni. Én meg megőrülök lassan. Mit tehetnék? Vele akarok menni, nem egyedül. Ő meg nem jön...
2010. febr. 12. 09:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Én január óta vagyok itthon, azóta a sütő-főző képességemet fejlesztem. Sok-sok receptet kipróbálok, ami nem fogy el és lehet, azt lefagyasztom a leendő látogatóknak. Ezen kívül takarítok, netezek, olvasok.
2010. márc. 3. 09:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Ti is egyedül vagytok egész nap estig? És az este hogy telik?
2010. márc. 3. 09:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Hú, én még csak pár hete vagyok "élesben" otthon, 37 hetes vagyok, de nem nagyon bírom...két hete már a kutyával sem tudok sétálni menni, mert olyan bazi lassan totyogok, szegény kutyám meg annyira lassan nem tud:)Amúgy naponta-kétnaponta takarítok, pedig utálok, tévézek, netezek, főzök, folyton a babaszobában lebzselek...és még igy sincs rend sehol, nem is értem:) most vasalni fogok, mert végre megszáradtak a babalepedők...á, baromira unatkozom.

A párom van, hogy csak késő este ér haza, hát akkor én is a nyomában vagyok, és folyamatosan dumálok, meg faggatom, milyen napja volt.

Egyébként az a legrosszabb, hogy már fizikailag sem bírom annyira a megterhelést. Komoly program, hogy eljussak nst-re, meg úgy általában valahova. Régen nagyon pörgős életet éltem, és most nehéz, hogy nem vagyok rá képes.

2010. márc. 3. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

En masfel honapja vagzok itthon, es mivel gzenge a syemem es nem syabad eroltetnem, eyert egz keveset neteyek, majd yenet hallgatok + ay itthoni teendok. Nekem egesy jol eltelik a nap, bar neha nagzon unom. A parom 4-ig dolgoyik, hayajon, kaja, seta, bevasarlas, meg hasonlok.

33 HKm

2010. márc. 3. 11:21
 16/19 anonim ***** válasza:

én a terhesség 3. hónapjától voltam itthon, a végére már azt hittem megőrülök,párom sokat dolgozott, hétvégén is,sokat voltam egyedül.

már fejből tudtam hány órakor melyik csatornán milyen sorozat megy... persze mellete egész nap net...

aztán mióta megszültem, van dolog,nem mondom, de azért így is uncsi,hisz nem elégíti ki az embert hogy mindennap ugyanazt csinálja.

kéne már egy kis változatosság...

2010. márc. 3. 17:05
 17/19 anonim ***** válasza:
De jo nektek:)En mar lassan 29-ik hetes leszek,es mivel a teherbeesesem elott epp nem dolgoztam,igy vegig itthon voltam es vagyok is.A hatranyom az hogy ,Nemetorszagba elunk a parommal,aki munkat keres.En nem beszelek nemetul,de tanulgatok,nincsenek baratnoim akivel elmehetnek setalgatni mivel nemreg elek itt,vagy barmilyen kozos programot attelni.Szoval a nap 24 orajaban teljes az unatkozas.Dolgozni nem tudok mert kismamakat nem alkalmaznak,itthon keves hazimunkat tudok vegezni,mert eleg ha felporszivozok a lakasba,maris kimerulok,sokszor faj a hasamalatt,nehezen jarok.A net nem kott le.Olvasnivalom nincs,peddig imadom a romantikus konyveket.Szoval a napom fozessel,es unatkozassal telik,mig a parom bosszankodik a munkamiatt.Amugy is zarkozott termeszetu es nem szokot beszelgetni.Ja es ami az idegeimet tetozi,hogy eskuvo elott allunk.Kesz idegbaj.
2010. márc. 3. 22:58
 18/19 anonim ***** válasza:
én is munka nélküli vagyok és itthon az első perctől fogva. nincsenek olyan barátaim akik ráérnének velem találkozni. igazából megszakadt a kapcsolatom velük. sokat filmezek netezek és várom haza a barátom a munkából. takarítok néha mert fölösleges sűrűn nem koszolunk. főzni is szoktam bár legtöbbször a barátom hoz haza kajcsit. ennyi.
2010. márc. 4. 09:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó 2! :) Kezet foghatunk azt hiszem!!! Éh is 29 hetes vagyok jelenleg! Ha gondoljátok, írjatok privit, nagyon örülnék neki!!!
2010. márc. 4. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!