Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom! 36 hetes kismama...

Aggódom! 36 hetes kismama vagyok és nagyon keveset mozog a pici. A CTG-n meg se mozdul, az értékei jók, pedig csokit is ettem előtte. Nektek nagyon mozgékony? Nincs vele vmi baj?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 05:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia, látom te sem bírsz aludni :) 1 hete nekem is lelassult a pici mozgása, pont tegnap voltam ctg-n és csak a vége felé mozdult 7x. De azt mondták az eredményre hogy jó. Figyeld a mozgásokat és írd fel hogy 1 órában hányszor érzed. És 2-3 nap múlva hívd a dokit, ha nagyon kevésnek találod. Persze minden órában nem fog rúgni, legalább is nálam így van, gondolom sokat alszik :) 37 hkm
2010. febr. 11. 05:44
 2/11 anonim ***** válasza:
sziasztok, én még csak 7 hetes vagyok, ezért nem tudom a választ a kérdésedre, de én sem bírok aludni. ez miért van ilyenkor?szép, könnyű szülést nektek! :)
2010. febr. 11. 05:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen az alvás is nehezen megy :-), jövő héten megyek uh-ra, lehet, hogy nekem az időpontomat is elszámolták,kíváncsi leszek, hogy mi e helyzet a picivel. Megfogadom a tanácsod számolom a mozgását. Ha keveset mocorog, túl nyugodt baba lesz kint is? mi a tapasztalat? És Te hogy bírod 37 hetesen? Még semmi jel a szülésre?
2010. febr. 11. 05:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

De ha 2-3 nap alatt is nagyon keveset mozogna, akkor ne várj a jövőhétig, ok?

Hát az első gyerekem nem volt ilyen mozgékony (a terhesség egészére értem) és ő az életben is nyugodtabb, most 3 és fél éves. Most aki a pocakomban van még, ő nagyon erőseket szokott rugdosni és sokat.

Az alvás nem megy túl könnyen. Az elején émelyegtem, a közepén már a hormonok dolgoztak bennem, most meg már a méreteim miatt. Nehéz megfordulni, elalszom a forgómat(combomnál, nem tudom mi a pontos neve :)), a csípőmet stb. Ráadásul 3 napja köhögök és emiatt már sokszor nem bírok visszaaludni :( Amúgy semmi jele a szülésnek, vannak jóslóim mint másoknak is, a méhnyak 1 ujjnyit rövidült a múlt heti vizsgálat szerint és erre a hétre nem változott.

2010. febr. 11. 06:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ezt találtam a magzatmozgásokkal kapcsolatosan: [link]
2010. febr. 11. 06:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a frontokat is nagyon megérzi, akkor nyugi van. Remélem minden rendben lesz, a doki a csokit ajánlotta, és utóljára 16 hetesen ultrahangozott meg, csak a kötelező uh-okon voltam. Finom mozgásokat érzek, de nagyot, forgásokat nem. Lehet, hogy már nincs akkora hely. Remélem csak ez lehet a gond. Meg hogy csak alszik :-)
2010. febr. 11. 06:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos így van. Én 5 órakor keltem ma és most kezd csak mocorogni, pedig itt köhögök (enyhén szólva fulladozok mint egy rossz dohányos) és őt nem zavarta. Pedig beleremeg az egész hasam. Ilyenkor mocorog egy darabig, sosem figyeltem meg mennyit, de ez megnyugtat. Naponta kb 5-6 alkalommal van ilyen és akkor kb 10 percen keresztül mocorog. Azt gondolom, hogy ez így elegendő.
2010. febr. 11. 06:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ahova én járok ott a 32-33 hét körül szoktak csinálni uh-t. Mondjuk én sem akkor voltam, hanem a 34. héten. Nem is tudom hogy lesz-e még uh. Az első gyereknél befektettek 40+3 napon és akkor ott elküldtek uh-ra. Szerintem, ha nem szülök előbb, akkor megint így lesz.
2010. febr. 11. 06:32
 9/11 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Nekem mindig késő este volt aktív a babám, viszont az biztos, hogy amikor CTG-re mentem, meg se moccant... Teljesen egészségesek vagyunk, 2 hónaposak.
2010. febr. 11. 09:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyik babám sem volt aktív a pocakomban,sosem éreztem nagy mozgásokat,rúgásokat,pedig a második a 36.héten fordult meg lábtartásbol irányba,azt sem éreztem.

Mindkettő nyugodt csecsemő volt,keveset sírtak.

Neked is nyugodt babát kívánok,meg jo egészséget,sok boldogságot!

2010. febr. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!