30 hetes kismama vagyok, nekem nem igazán mozgékony a babám, eddig sem volt az. Normális ez vagy csak az én babám ilyen lusta?
Figyelt kérdés
Szokott mozogni,de nem akar lyukat rúgni a hasamon, ő csak finoman mozgolódik.Van, hogy csak reggel meg este jelentkezik be.2008. júl. 10. 10:54
1/7 anonim válasza:
Szia! Én 31 hetes vagyok! Nekem is van,hogy csak reggel és este mocorog! De van olyan is mint pl. ma,hogy egész nap mocorog és eléggé erőseket rúgdos! Szerintem ez a babók kedvétől függ! Nyugi! Nincs semmi gond! Boldog baba várást!
2/7 anonim válasza:
Nincsen semmi baj, ha reggel és este jelentkezik,Ő kicsit lustább mint a többi baba.Akkor van baj az én dokim szerint ha 2 napig abszolút nem jelentkezik, na akkor irány a kórház.
Az enyém nagyon aktív minden nap, este nem hagyja hogy aludjak.
30 hetes kismami.
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy irigyellek azért,hogy ilyen aktív a babád. Én mindig parázom,hogy minden rendben van-e. Most meg különösen, mert a doki azt mondta, ha kicsit is kevesebbet mozog azonnal keressem fel.
2008. júl. 10. 11:29
4/7 anonim válasza:
Szia! Én az első válaszoló vagyok! Nekem a doki minden vizsgálatnál elmondja,hogy ha esetleg egy nap nem mozdog,akkor azonnal menjek be! Nekem hála Istennek eddig nem kellett bemennem! De ezt csak a biztonság kedvéért mondja! Szóval nyugi!
5/7 anonim válasza:
Szia! Védőnő vagyok, gondoltam írok neked. Lehet lustább is a babád, főleg ha kisfiút vársz. Az a lényeg, hogy naponta min. 10 alkalommal érezd a magzatmozgást. Ha ennél kevesebb, akkor fordulj orvoshoz! Boldog babavárást!
6/7 A kérdező kommentje:
Kislány a drágám!!
2008. júl. 10. 13:57
7/7 anonim válasza:
Nagynenem ket kislanyt szult, egyikkel allandoan rohant a vedonohoz, mert kis lusti volt, a masik meg tendszeresen lerugta az agyrol.
Minden baba mas :)
En szivesen cserelnek egy ejszakara veled, h alhassak, mert mar lukat utott az oldalamba a draga kislanyom!
:)
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!