Egyetlen egyszer majdnem. Vártam munka után a buszra, nagyon meleg volt, tűzött a nap, mire segítséget akartam kérni, már késő volt, de a körülöttem lévők észrevették, hogy baj van, és megfogtak, adtak vizet, így szerencsére pont nem vesztettem el az eszméletem.
2015. febr. 9. 06:24
2/12 anonim válasza:
Egyszer én is majdnem. A konyhában kellett összekaparni magamat. Gyorsan ettem mézet, de nem lett jobb és megmértem a vérnyomásom: alig volt 80 és a pulzusom is 50 körüli. Csináltam egy erős kávét, az nagyon gyorsan visszarázott. Minden reggel iszok most a 2.nál már, ha kívánom, ha nem.
2015. febr. 9. 07:32
3/12 anonim válasza:
Nálam is a nagy melegben fordult elő.A mindig magas (140 gyógyszerrel) vérnyomásom hirtelen lezuhant. Pont az orvosi rendelő előtt jártam, oda leültem egy padra, de végül nem kellett bemennem, ettem, ittam, és jobb lett, de rendesen forgott velem a világ, épphogy nem dőltem el. :)
2015. febr. 9. 07:41
4/12 anonim válasza:
Egyszer vérvétel közbe. Pedig sose okozott gondot. Nem félek se a tűtőlbse a vértől. Mégis sikerült.
2015. febr. 9. 08:13
5/12 anonim válasza:
Igen, egyszer. A földszintrol mentem fel az emeletre, mar a lepcsozes kozben éreztem hogy rosszul vagyok. Mire felertem mar sotetedett el előttem minden, es a földre rogytam. De csak pár másodperc volt. Fent amúgy sokkal melegebb volt mint, lent kehet hogy azert.
2015. febr. 9. 08:18
6/12 anonim válasza:
Egyszer majdnem, a babaexpón.:) Szerencsére fogott a párom, ő vitt ki. Ha nem tart meg, tuti összeesek.
Meg egyszer az első terhességemnél is, akkor a Sparban voltunk, de nem volt tömeg, meleg sem. Ott a saját lábamon jöttem ki, segítség nélkül. Akkor csak minden elsötétült előttem, de nem akartam ájulni.
2015. febr. 9. 08:19
7/12 anonim válasza:
Bankban a pénztáros elöl döltem ki egyszer ... nagyon rendesek voltak :)
2015. febr. 9. 08:39
8/12 anonim válasza:
Ha ájulásközeli állapotot érzel (és még van időd), mérd meg a cukrodat.
Én cukros vagyok, és szinte minden délelőtt rosszul vagyok a leeső cukor miatt, bár már felismerem a kezdeti tüneteket (kézremegés...), úgyhogy nem várok, elfogyasztom a tízóraim. Egyébként inzulinnal, diétával teljesen jól vagyok, azaz magasra így nem megy, de a leesővel nem nagyon lehet mit kezdeni, mint felismerni a kezdeti tüneteket és gyorsan enni.
Ha tényleg a cukrod okozza a helyzetet, akkor fordulj orvoshoz, mert azt amúgy is kezelni kell. 3,5 alatt beszélhetünk hipoglikémiáról, és ez bizony könnyen vezet ájuláshoz. Kitartás!
2015. febr. 9. 09:05
9/12 A kérdező kommentje:
16 hetes vagyok, és tegnap elmentünk a Plázába párommal vásárolni, és nagyon szomjas voltam, Bementünk a rossmannba, hogy vegyünk vizet, és ott a folyosón lévő levegőhöz képest nagyon meleg volt, meg a szomjúság is rátett, a pénztárnál meg kacsázott a sor. Szóltam páromnak, hogy kint megvárom, mert melegem van nagyon, elindultam, és már dőltem is el.szerencsére párom pont elkapott. Ott valaki adott vizet,aztán jobban is lettem. Még kicsit gyenge voltam utána egy ideig. A vérnyomásom nekem nagyon alacsony mindig.
2015. febr. 9. 09:13
10/12 anonim válasza:
Szia!
Én először a cukorterhelés után ájultam majdnem el. Éppen le tudtam még feküdni az ágyra.
Utána bementem egy gyógyszertárba, ahol nagyon meleg volt, ott is le kellett ülnöm, mert majdnem elájultam.
Aztán 30. hét környékén ment a hasam, akkor majdnem leestem a WC-ről, de még gyorsan le tudtam feküdni a padlóra.
És most a napokban, 38 hetesen szintén ment a hasam, és megint majdnem kidőltem.
Mostanában egyre többször fordul elő velem egyébként. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!