Ki lett babas ebben az evben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Mennyi idot vartatok?hanyadik baba?hogyan toltitek az idot??minden erdekel:)2015. febr. 8. 06:15
1/34 anonim válasza:
Én két napja tudtam meg! :) Második gyerek lesz, 3. hónapban jött össze. Igazából a "nagy" úgy leköt,hogy még szinte fel sem tudtam fogni! :)
Nálatok mi a helyzet?
2/34 anonim válasza:
Második gyerkőc, 1 hete tudom. Rögtön összejött :) Dolgozom, itthon pedig a kisfiam leköt.
3/34 anonim válasza:
2évig próbálkoztunk. Első baba és egy hete tudom! :)
4/34 A kérdező kommentje:
3 es fel ev alatt jott ossze,elso gyermek,3napja tudom,es sajnos nem kot le semmi:(
2015. febr. 8. 16:03
5/34 anonim válasza:
Január 31-én derült ki a tesztből,első baba....nem terveztük még,de jött és örülünk neki :) kb 7 hetes lehetek most....
6/34 A kérdező kommentje:
Orulok hogy ennyien vagyunk:)valaki volt mar uh-an?
2015. febr. 8. 20:49
7/34 anonim válasza:
Én csütörtökön megyek orvoshoz. Te mikor fogsz menni?
2-es vagyok
8/34 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Én még nem voltam, még csak 4hetes 5napos vagyok. Várok még egy picit, az első uh-n már szeretném hallani a szívhangot! :)
Sz.
9/34 anonim válasza:
Szia! 2hónapja próbálkozunk vagy 3.
Első baba.
6hetes vagyok.voltam uhn szabályos petezsak volt meg csak látható.
Dolgozok es gyakorit olvasok folyamat :D
10/34 A kérdező kommentje:
Nekem marcius 5-re van idopontom turelmetlen vagyok,babas cuccokat nezek.fiut vagy lanyt szeretnetek?
2015. febr. 8. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!