Kamaszok! Ebben a témakörben csak a rátok vonatkozó kéréseket nézitek meg, vagy egyéb babás kérdéseket is?
Csak érdekel, hogy egyből a 'Kamaszok' témába mentek-e vagy úgy általában nézitek-e a kérdéseket?
És ha nézitek, akkor milyen jellegűeket?Milyen más kérdésekre szoktatok válaszolni?
8 hónapos kisfiú 26 éves anyukája:)
én megszoktam nézni a babás, terhességes kérdéseket is
16/L
Én szoktam nézni más kérdéseket is. :) És olyanokra válaszolok amit pl. tudom, hogy én akkor és akkor mit csináltam (értem itt a első pár lépés, első szóó stb.). De igazából csak olvasgatom, mert engem is nagyon érdekel, mégha nincs gyerekem és csak 14 éves vagyok. :)
14/L
Igen szoktam nézegetni a kisgyerekes kérdéseket is,válaszolni nem szoktam mert itt vannak tapasztalt szülők és majd ők válaszolnak..Persze ami nem ilyen komoly neveléssel,etetéssel kapcsolatos kérdés és én is tudok rá elég jó választ adni(pl: mesék,játékok)azokra válaszolok,mert nagyon szeretem a gyerekeket.((:
15L
Megnézem a többi kérdést is, ha van olyan, amire tudok válaszolni (pl. mesék, játékok, gyerekzenék stb.), akkor válaszolok, mert szeretem a gyerekeket, és szoktam is rájuk vigyázni. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!