Kamaszok! Ebben a témakörben csak a rátok vonatkozó kéréseket nézitek meg, vagy egyéb babás kérdéseket is?
Csak érdekel, hogy egyből a 'Kamaszok' témába mentek-e vagy úgy általában nézitek-e a kérdéseket?
És ha nézitek, akkor milyen jellegűeket?Milyen más kérdésekre szoktatok válaszolni?
8 hónapos kisfiú 26 éves anyukája:)
Általában csak a Kamaszok témakört nézem, de én is pontúgy, mint utolsó, ha nagyon unatkozok [kb negyedévente 1x], akkor benézek a Problémás gyerekek témakörben, mégritkábban pedig a Kisgyerekek, és a Terhesség kategóriába.
Amúgy imádom a gyerekeket, de sajnos nincs kistesóm, így ha ittvan az unokahúgom, akkor mindig őt "nyúzom". :D Bár már ő sem olyan kicsi. :S [9 éves]
14/L
Én szoktam még nézni a Kisgyerekek, Problémás gyerekek, és az egyéb kérdéseket, de válaszolni nem válaszolok, legfeljebb ha egy meséről kell véleményt mondani. :)
16/L
"Én megnézem mindet, mert van egy 2 éves kislányom :) 18/L"
16 évesen szültél? :O Ne aggódj, nem elítélni akarlak, csak meglepődtem! :)
14/L
22:56: Igen:) A saját hülyeségem volt (illetve nem teljesen, de azért az én hibám is benne volt) és egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy ezért elvegyem valakitől a lehetőséget az élethez. Örökbe akartam adni, de nem nagyon találtam olyan nevelőszülőket, akik nyitottak lettek volna a nyílt örökbeadásra, másról pedig szó sem lehetett.
17:07: Valóban nem:D
Itt csak a kamaszok témakört szoktam nézni,mert máshova nem nagyon tudok válaszolni..ide se xD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!