Kamaszok! Ebben a témakörben csak a rátok vonatkozó kéréseket nézitek meg, vagy egyéb babás kérdéseket is?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, hogy egyből a 'Kamaszok' témába mentek-e vagy úgy általában nézitek-e a kérdéseket?
És ha nézitek, akkor milyen jellegűeket?Milyen más kérdésekre szoktatok válaszolni?
8 hónapos kisfiú 26 éves anyukája:)
2011. júl. 3. 15:40
11/28 anonim válasza:
Én rendszeresen elolvasom a Babák, a Terhesség és a Szülés témaköröket a Kamaszok-on kívül. Természetesen válaszolni nem válaszolok, hiszen még csak 14 éves vagyok, de nagyon szeretem olvasgatni.
12/28 anonim válasza:
itt szoktam csak nételődni, meg esetleg a film,zene
14/28 anonim válasza:
Csak ezt, nem érdekelnek túlságosan a gyerekek :D
15/28 :) :) :) válasza:
Én is szeretem a gyerekeket,de attól függetlenül csak a Kamaszok-ba szoktam belemenni.
16/28 anonim válasza:
Szintén csak a "Kamaszok" témakört nézem.
18_F
17/28 anonim válasza:
Bár nem vagyok kamasz, minden rovatot megnézek. Mivel jövőre végzek védőnő szakon, így "gyúrok" egy kicsit, nézegetem, mivel jöhetnek leendő anyukák, kamaszok, stb. És próbálok tanácsokat is adni.
22L
18/28 anonim válasza:
én vagyok az egyetlen, aki csak a kamaszokat nézi? :o
19/28 anonim válasza:
Én megnézem mindet, mert van egy 2 éves kislányom :) 18/L
20/28 anonim válasza:
Én szinte csak a "Kamaszok" témakört nézem itt, a gyerekvállalásnál. Ha nagyon unatkozok, akkor néha elklandozok a "Problémás gyerekek"-hez, de ez nem olyan gyakori :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!