Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki lett babas ebben az evben?

Ki lett babas ebben az evben?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Mennyi idot vartatok?hanyadik baba?hogyan toltitek az idot??minden erdekel:)

2015. febr. 8. 06:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Én is olvasgatom a gyakorit, meg sok babás oldalt. :)

Nem igazán tudom eldönteni. Mindig is kislánypárti voltam, viszont most van egy olyan érzésem, hogy kisfiú lesz. Várom már, hogy megtudjam a nemét (jajj, hol van az még?) és azt is, hogy végre a mindennapjaimat Ő töltse be. :)

Sz.

2015. febr. 8. 22:53
 12/34 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Hát engem lekötnek azért a mindennapi teendők meg a munka.

Én kislányra vágyom ebben a pillanatban már vett is anyósom egy két baba ruhát :) de teljesen mindegy,az a legfontosabb,hogy full egészséges legyen.előbb utóbb Úgyis lesz mindkét nemű :)

2015. febr. 9. 16:24
 13/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok lassan vege az elso trimeszternek,hogy vagytok?mi volt az uh-an?milyen nemu babat szeretnetek??/
2015. márc. 24. 15:41
 14/34 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Tegnap voltam a 12 hetes uh-n és minden rendben volt. Mit szeretnék? Én Őt szeretném aki a pocakomban van, ha kisfiú, ha kislány :)

Te voltál már uh-n? Mit szeretnél?

2015. márc. 25. 08:01
 15/34 A kérdező kommentje:
En aprilis 2-an megyek a 12.heti uh-ra,kisfiut szeretnek de en is es parom is azt almodtuk hogy kislany hat kivancsi vagyok,devegulis mindegy csak egeszseg legyen:)
2015. márc. 25. 12:10
 16/34 anonim ***** válasza:
A megérzésem nekem is kislány. Amúgy nekem tényleg mindegy. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy bejön-e... A fiamnál bejött a megérzés egyébként.
2015. márc. 25. 12:47
 17/34 A kérdező kommentje:
Nagyon orulok hogy minden rendben van veletek:)irj nyugodtan barmikor amikor kedved van vagy van valami ujsag ,majd teszek fel kepet a 12.het uh-rol.puszi
2015. márc. 26. 15:13
 18/34 anonim ***** válasza:

Rendben, írok majd :) Én nem kaptam képet sajna. Azóta voltam vérvételen is, ezen a 12. heti fizetős szűrésen, rendesen megkínoztak. Kétszer szúrtak, mindkét kapom lila... Írj majd Te is :)

Puszi

2015. márc. 27. 08:21
 19/34 A kérdező kommentje:
tolem csak eddig 6* vettek vert meg csak most jon a 12.heti genetikai,hat nekem volt fekete szinu is :) de mar alig varom hogy lassam a babot,neked apuka bent volt?
2015. márc. 27. 14:49
 20/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

9es vagyok 3héttel missed ab után :( 9hetesen nem volt szívhang.

Nektek gratulálok:)

2015. márc. 28. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!