Csitta82 kérdése:
Terhességi székrekedésre tudtok ajánlani valamit ha terhességi diabéteszem van?
Figyelt kérdés
Sajna a jol bevállt aszalt szilvát most nem ehetek, és gyümölcsöt sem, mert terhességi cukrom van.Rengeteg zöldséget eszem, sok folyadékot iszom, rendszeresen mozgok, Olajos magokat eszem. azonban még mindig székrekedéssel küzdöm. Mit tudtok ajánlani( a savanyu káposzta sem segit2015. febr. 8. 13:53
1/7 anonim válasza:
Próbálj egy picit több sütőtököt enni. Szerintem aszalt szilvát ehetsz. Annyitol semmi bajotok nem lesz. Én is cukorbeteg voltam terhesen.
2/7 anonim válasza:
Nekem a narancs segített. Éhgyomorra 2 db.
3/7 anonim válasza:
Az aszalt szilvából 1-2 szem elég, az belefér, illetve reggel joghurtba keverve (salátába akármibe) ledarált lenmag.
4/7 anonim válasza:
írta hogy terhességi cukra van!!!
Én tejfölt szoktam enni azzal lazítom az nem számolós. remélem neked is jó lesz.
5/7 anonim válasza:
Én is cukros vagyok, így sok zöldséget eszem (szerintem az aszalt szilva nem fér bele). Ami tutira hatásos volt egyik nap: brokkolit és spenótlevelet pároltam-pirítottam vajon, és a végén tejszínt kevertem hozzá. Köretként ettem. Finom és a problémádra is hatásos lehet. + Egy kérdés: nem szedsz Elevitet? Mert az sokaknál okoz ilyen problémát.
6/7 anonim válasza:
Sajnos a problámádra nem tudok hatásos megoldást mert én is ebbe vagyok... csak az elevitre annyit hogy mikor én is abbahagytam sajnos nem szünt meg a probléma...:(
7/7 A kérdező kommentje:
Szedek terhes vitamint de nem Elevitet.Keresek még megoldást a problémára. köszönöm a válaszokat.
2015. febr. 12. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!