Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi vált be terhesség...

Kinek mi vált be terhesség alatti székrekedésre?

Figyelt kérdés
+1 hetes vagyok, sok vizet iszom, próbálok rostdúsan étkezni, mégis gond a nagy wczés, ami ezelőtt sose volt. Gondolom a terhesvitaminban lévő vas is okozhatja. Vagy van olyan vitamin, ami nem okoz ilyen tüneteket? Hipp Natalt szedek. Köszönöm!
2014. máj. 17. 09:15
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
7+1 hetes...
2014. máj. 17. 09:16
 2/14 anonim ***** válasza:
magvas kajàk, tejtermék.
2014. máj. 17. 09:17
 3/14 anonim ***** válasza:
tamarine lekvár
2014. máj. 17. 09:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem nem adtak tamarine lekvárt a patikában az első terhességemnél, azt mondták, hogy alhasi görcsöket okozhat, kismamáknak nem javasolt. Akkor levolac-ot kaptam, az nagyon jó volt. Akkor már 4 napja nem voltam wc-n. :(

Most, a második terhességnél a szilva lé (100%-os) és a szilva kompót jött be. Mostanában, csak minden másnap tudtam wc-re menni, de amióta minden nap megiszok egy kis szilva levet, vagy eszek pár szem szilvakompótot minden ok.

2014. máj. 17. 09:24
 5/14 anonim ***** válasza:
ehhez képest nekem a lekvárt a doki ajánlotta:) én benne megbíztam, úgyhogy ezt használtam
2014. máj. 17. 09:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy ahány helyen kérdezi az ember, annyi félét mondanak. :)

4-es voltam.

2014. máj. 17. 09:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Jo sok magnézium, az összes többi nekem semmit se ért

.

2014. máj. 17. 10:00
 8/14 anonim ***** válasza:
A magneb6 nagyon lazította (talán túlságosan is), anélkül meg szorulás.
2014. máj. 17. 10:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Napi 3*2 magnéziumot szedek. Ha nem szedem, székrekedésem van, ha szedem, minden reggel meghajt. A magnéziumot persze nem székrekedésre írta fel az orvos, de nekem erre is nagyon jó.
2014. máj. 17. 10:27
 10/14 anonim válasza:

Én napi egy Magnerot tablettát szedek (500 mg magnézium), így minden reggel megyek wc-re. Ha 2 reggel kimaradna, akkor Laevolac, az garantált.

24. hét

2014. máj. 17. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!