Kismamák, terhesen székrekedésre haspuffadásra mit ajánlatok? Mit lehetne szedni?
Figyelt kérdés
Vasat szedek valószinű attól lett székrekedés,valamint szelelni se igazán tudok amitől széttfeszülök már..
elég rossz főleg este.
22hkm
2014. dec. 5. 11:13
1/9 anonim válasza:
Borsmenta tea a szelekre és pezsgőkúp a székletlazításra.Nekem bevált.
3/9 anonim válasza:
Tamarin lekvár. Terhesen csak ezt javasolta az orvos széklethajtónak.
4/9 anonim válasza:
Sok narancs, mandarin. Facsarva, rostokkal, vagy megéve, de minden nap. Én így csináltam végig a terhességem és soha nem volt gond a székrekedéssel. Tuti a narancs segített.
5/9 anonim válasza:
Gyümölcsök, zöldségek, kefír, joghurt, sok folyadék, ha lehet víz... Így tuti nem lesz szorulásod!
6/9 anonim válasza:
Ha vaspótlásra szorulsz, szedj Ferrocomp Fortét, az nem okoz székrekedést.
7/9 anonim válasza:
Ugyanilyen problémám volt 2 hete, akkor elkezdtem minden nap éhgyomorra activia joghurtot (legjobb a natúr) enni, amibe tettem sokféle magot, zabpelyhet, korpát stb. Illetve napközben akármilyen gyülömlcsöt is eszek, délelőtt és délután 1-1 almát kötelezően beiktattam még.
Nekem ezek 2 nap alatt rendbehozták a dolgokat, azóta is minden napot a joghurttal indítok + a 2 alma, és nincs is ilyen gondom. 21hkm
8/9 anonim válasza:
szerintem az espumisantot is szedheted mivel nem szivodik fell a véráromba hanem fizikai uton bontja le a gázokat
9/9 anonim válasza:
mandarin!
müzli!
garantált hatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!