Kinek mi vált be székrekedésre? (Természetesen nem gyógyszerre gondolok. )
Figyelt kérdés
Már sok mindent kipróbáltam, de nem igazán válik be. Valami jó, természetes módszere valakinek?2014. ápr. 4. 11:57
1/10 anonim válasza:
Zabkása (csak sajnos kicsit puffaszt) - sok jó dolog van, nekem ez a legjobb
3/10 anonim válasza:
Tejben müzli, aszalt szilva és szilvalekvár.
Nálam bevált :-)
A lényeg a rostban gazdag étkezés.
4/10 Roberta77 válasza:
Szia!
Nekem a kivi vált be :-)
6/10 anonim válasza:
Én reggel ébredés után ittam egy pohár vizet és ettem két szem aszalt szilvát.
7/10 anonim válasza:
Nekem semmi nem segít! Én is tényleg már végig próbáltam mindent, van ami kijött belőlem van ami pl. a szilvától már én is elkezdtem aszalódni annyit ettem, hát nagyon nem segített semmi. Irtó rossz érzés, kitartást kívánok ezekhez a nehéz napokhoz :)
8/10 anonim válasza:
Aszalt szilva.
Csak ahogy a szervezetem megszokta, úgy növelnem kellett az adagot is. Az elején 2-3 szem elég volt. A végén, hát fél zacskó sem nagyon hatott már, durva volt.
Azóta rá sem bírok nézni az aszalt szilvára. Na majd a következő terhességnél megint ehezem.
9/10 anonim válasza:
Aszalt szilvára egy nagy pohár tej, vagy tejföl 1-2 kanállal.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Aszaltszilva tejjel, müzlivel és szilvalekvárral bevált. :-)
2014. ápr. 6. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!