Apa bemegy veletek uh-ra? Természetesen hasira értem.
Figyelt kérdés
A múltkor voltam és szinte mindegyik apuka kint maradt. Nem értem, miért. A párom mindig velem jött előző terhességeimnél és be is jött. Most már a manókra vigyáz otthon, ezért nem tud eljönni:)
A ti párotok bemegy veletek, ha tud?
2012. dec. 30. 18:12
2/22 anonim válasza:
Szia! Az én párom is bejön velem az uh-ra, ki nem hagyná :-)
3/22 anonim válasza:
Ferjem jott velem, nem hagyta volna ki :)
4/22 anonim válasza:
Az enyém még a 12. hét előttire is bejött, ami ugye hüvelyi UH volt. :)
5/22 anonim válasza:
Ha éppen szabadnapos volt, akkor igen. Reggel jártam orvoshoz, Ő akkor dolgozott. De sok értelme nem volt, mert a nőgyógyász nem vitte túlzásba a kommentálást, így inkább a 4d-n nézegette a babát, aki azóta már 2,5 évs :-)
6/22 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy tényleg az enyém sem hagyná ki, csakhát ugye muszáj:)
De mikor voltam, 5 anyuka egyedül ment be, csak egyikkel ment be az apuka. Nem értem, miért nem mentek be, kicsit ledöbbentem. Ott egy lehetőség, hogy lássák a gyereküket, de inkbb kint üldögélnek:)
2012. dec. 30. 18:27
7/22 A kérdező kommentje:
Egyébként most megbeszéltük, hogy a következő uh-ra bejön, ami egy hét múlva lesz. Tehát ő 23 hetesen fogja látni először:)
A többit már a 12 hetesen is látta(nálunk az is hasi)
2012. dec. 30. 18:29
9/22 anonim válasza:
Igen, sőt a kislányom is. Másfél éves, de tátott szájjal bámulta a monitort :) Nagyon cuki volt!
10/22 anonim válasza:
Mi első UH-ra mentünk pénteken, ami persze hüvelyi, emiatt nem szerettem volna ha bejön a férjem. De amikor a doki rákapcsolta a hangot az UH-ra és mondta hogy ez a szívcső pulzálása és hívjuk be a férjemet is, akkor beleegyeztem. Nem bántam meg, itt döbbent rá hogy apa lesz. A későbbiekben ha jön velem, akkor már biztosan be is jön a hasi UH-okra. (6+4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!