Apa bemegy veletek uh-ra? Természetesen hasira értem.
Figyelt kérdés
A múltkor voltam és szinte mindegyik apuka kint maradt. Nem értem, miért. A párom mindig velem jött előző terhességeimnél és be is jött. Most már a manókra vigyáz otthon, ezért nem tud eljönni:)
A ti párotok bemegy veletek, ha tud?
2012. dec. 30. 18:12
21/22 anonim válasza:
Igen, az összes UH-n ott volt, a hüvelyin is.
15-ös, miért kiábrándító a hüvelyi UH? Nekünk ilyesmi eszünkbe sem jutott. És képzeld, ettől nem szűnt meg a szexuális életünk :) Egyrészt látott már meztelenül, mivel ott volt ő is, amikor készült a gyerek, másrészt nem azt leste, hogy hova mit dugnak be, hanem a monitort nézte.
Ha még azt mondtad volna, hogy az apás szülést ellenzed, mert kiábrándító, azt még valamennyire megértem (bár azzal sem értek egyet), na de az UH...
22/22 anonim válasza:
Szerintem sincs vele gond ha az apuka bemegy az uh-ra:) Az en ferjem ki nem hagyta volna,es nem azt figyeltuk hogy a huvelybe hogy dugja be a keszuleket hanem a monitort lestuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!