Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apa bemegy veletek uh-ra?...

Apa bemegy veletek uh-ra? Természetesen hasira értem.

Figyelt kérdés

A múltkor voltam és szinte mindegyik apuka kint maradt. Nem értem, miért. A párom mindig velem jött előző terhességeimnél és be is jött. Most már a manókra vigyáz otthon, ezért nem tud eljönni:)

A ti párotok bemegy veletek, ha tud?

2012. dec. 30. 18:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
68%

Igen, az összes UH-n ott volt, a hüvelyin is.

15-ös, miért kiábrándító a hüvelyi UH? Nekünk ilyesmi eszünkbe sem jutott. És képzeld, ettől nem szűnt meg a szexuális életünk :) Egyrészt látott már meztelenül, mivel ott volt ő is, amikor készült a gyerek, másrészt nem azt leste, hogy hova mit dugnak be, hanem a monitort nézte.

Ha még azt mondtad volna, hogy az apás szülést ellenzed, mert kiábrándító, azt még valamennyire megértem (bár azzal sem értek egyet), na de az UH...

2012. dec. 31. 04:26
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs vele gond ha az apuka bemegy az uh-ra:) Az en ferjem ki nem hagyta volna,es nem azt figyeltuk hogy a huvelybe hogy dugja be a keszuleket hanem a monitort lestuk.:)
2012. dec. 31. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!