Lehet e pajzsmirigy ultrahangar kismamának menni?
Figyelt kérdés
Vagyis lehet h az vagyok,vizsgálatra meg hétfőn mennék.Persze ha nem szabad nem megyek.Nagyon szeretnénk már babát! :D2015. febr. 7. 19:55
1/3 anonim válasza:
A terhességet is ultrahanggal állapítják meg...
Miért ne mehetnél?
A röntgen tilos, az ultrahang nem.
2/3 anonim válasza:
Természetesen szabad, az ultrahang nem ad röntgen sugárzást. A terhesség során azzal vizsgálják a méhet, figyelik a babát, ha káros lenne, nem terjedt volna el. Nyugi, ne idegesítsd magad fölöslegesen. Minden jót Neked.
3/3 anonim válasza:
Lehet, de terhesség alatt megduzzad a pajzsmirigy, illetve a hormonok is megváltoznak, szóval terhesen nem nagyon lehet általánosan vizsgálni, csak ha pl. van egy göböd, amit figyelnek évente és 1cm-ről egy év alatt 2-3ra nő, az nem a terhesség miatt van.
Nekem úgy adtak következő beutalót, hogy 3-4 hónappal a szülés utánra, (5hónapos terhesen az endo doki azt mondta, nincs értelme most vizsgálni újra) amikor már a hormonok visszaálltak, akkor is szóltam az ultrahangosnak, hogy nemrég szültem, ha lát valamit, ezt is vegye figyelembe, már ha tudja, de akkor már semmi eltérést nem látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!