Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet e pajzsmirigy ultrahanga...

Lehet e pajzsmirigy ultrahangar kismamának menni?

Figyelt kérdés
Vagyis lehet h az vagyok,vizsgálatra meg hétfőn mennék.Persze ha nem szabad nem megyek.Nagyon szeretnénk már babát! :D
2015. febr. 7. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

A terhességet is ultrahanggal állapítják meg...

Miért ne mehetnél?

A röntgen tilos, az ultrahang nem.

2015. febr. 7. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Természetesen szabad, az ultrahang nem ad röntgen sugárzást. A terhesség során azzal vizsgálják a méhet, figyelik a babát, ha káros lenne, nem terjedt volna el. Nyugi, ne idegesítsd magad fölöslegesen. Minden jót Neked.
2015. febr. 7. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, de terhesség alatt megduzzad a pajzsmirigy, illetve a hormonok is megváltoznak, szóval terhesen nem nagyon lehet általánosan vizsgálni, csak ha pl. van egy göböd, amit figyelnek évente és 1cm-ről egy év alatt 2-3ra nő, az nem a terhesség miatt van.

Nekem úgy adtak következő beutalót, hogy 3-4 hónappal a szülés utánra, (5hónapos terhesen az endo doki azt mondta, nincs értelme most vizsgálni újra) amikor már a hormonok visszaálltak, akkor is szóltam az ultrahangosnak, hogy nemrég szültem, ha lát valamit, ezt is vegye figyelembe, már ha tudja, de akkor már semmi eltérést nem látott.

2015. febr. 7. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!