Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19+ 3 napos terhes vagyok. De...

19+ 3 napos terhes vagyok. De mért mindig csak hanyat fekve érzem a babát mozogni?

Figyelt kérdés
Nktek is így volt??
2010. febr. 10. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze,semmi gond nincs vele:-)Én 26 hetes vagyok,kb a 23.héttől érzem állva is,de azt is ritkán,inkább ha ülök,és fekszem.Pici még a babád,azért nem is rúg olyan erőseket.
2010. febr. 10. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
a hanyatt fekvéssel azért vigyázz,mert olyankor a baba kevesebb oxigént kap,előfordulhat azért is mozog többet.azért szokták ezt javasolni ha valakinek nem mozog sokáig a babája,mert ez a "póz" nekik nem jó,főleg majd a terhességed késöbbi szakaszába.
2010. febr. 10. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is előszőr csak hanyat fekve éreztem, ne aggódj pár hét és már állva, ülve mindenhogy érzed.

Én néha már aludni sem tudok tőle, ha nagyon beindul:)

23 hetes kismami

2010. febr. 10. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

21+3 vagyok ma, és én is csak hanyatt fekve érzem a baba mozgását. Nekem nem mondta az orvos eddig, hogy nem szabad így feküdni. Nekem a méhlepény a mellső falon tapad, ez is lehet egyik oka.

De ne aggódj, biztosan minden rendben a babáddal.

2010. febr. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!