Miért csesztetnek a védőnők a súlyfeleséeggel? Nem mindegy neki, hogy én hány kiló vagyok?
Évek óta súlyproblémáim vannak, megrögzött jojózó vagyok, nagyon sokszor próbáltam lefogyni, fogytam is, de mindig visszajött. Igen, azt is bevallom, hogy miután sokáig, hónapokig nagyon kitartó vagyok, nem csalog, mozgok, eljön az idő, mikor a francba kívánom az egészet, nah ilyenkor meg pár hét alatt visszahízok midnent. Szóval most is a 165 centimhez 68 kg párosul. Előre félek, mikor majd méregetni kell magam a védőnőnél, az meg gúnyosan fogja mondani, hogy ennyit meg annyit híztam, ne hízzak többet, stb. Miért csinálják ezt?? Nyilván tudja az ember, hogy van rajta felesleg, miért kell ezzel megkeseríteni az egészet, hogy a nőnek teljesen menjen el a kedve?
Persze, tudom, hogy káros lehet a magzatra, ha nagyon kövér az anyuka, de azért nem kéne túlzásba esni, elég kicsi a valószínűsége, hogy 10-15 kg felesleg miatt lesz beteg a baba...
ma 18:56
Nem árulod el a doki nevét, akár privátban, ha nem akarod nyilvánosan? Valahogy a stílusa nagyon emlékeztet a volt nődokimra... Mikor először mentem hozzá kérdezte, hogy van-e valami panasz, mondtam, hogy rutin vizsgálatra jöttem, az egyetlen panaszom hogy nagyon hízékony vagyok, nagyon könnyen szaladnak fel rám a kilók. Erre elkezdi, hogy ugye szereti maga a csokoládét? Mondom neki, hogy szeretem, de legalább egy éve nem ettem. Akkor a finom friss kenyeret zsírral? Mondom, hogy évek óta nem eszem kenyeret... Akkor már elhallgatott, nem volt mit mondjon, de nagyon rosszul esett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!