Nem baj ha 8 hónapos vagyok és még 1 kiló plussz se jött rám?
Figyelt kérdés
ugyanannyit eszek mint eddig nem keveset és egy plusz kiló se jött rám hiába mérem magam mindig és hasam sincs2014. nov. 15. 07:44
1/11 anonim válasza:
Hogy-hogy nincs hasad? 8 hónapos terhesen? Tudnál feltenni képet magadrol, ezt megnézném!
Gondolom rendesen eljársz a terhesgondozasra. Ha ott a védőnő es a doki is mindent rendben talál akkor nem hinném hogy baj lenne h nem hiztal.
Mennyi kg vagy egyébként?
2/11 anonim válasza:
Már kórházba lennél ha ez igaz lenne. A dokid ki sem engedne.
3/11 anonim válasza:
És hol a gyerek, aki már legalább 2-3 kiló, plusz a magzatvíz, méhlepény? Ezek szerint fogytál, ha ezek súlya sincs meg?
4/11 anonim válasza:
Ezt max csak úgy tudom elképzelni, h a kedves Kérdező nagyon túlsúlyos, 100 kg fölött van bőven. És a hasa is talán ezért nem latszik. Ilyenről már hallottam.
5/11 anonim válasza:
És biztos, hogy terhes vagy? Az orvos mit mond?
7/11 anonim válasza:
Miért kell egyből lekamuzni?
Én 97 kg-mal kezdtem a 3. terhességem, 80kg-mal mentem szülni, 71kg voltam, mikor egy hét után hazajöttünk. A baba 3kg-mal, 50cm-rel született.
A fiammal (4.terhesség) 80kg-mal vágtam bele, végig ennyi is volt a súlyom, és 68kg voltam, mikor elengedtek, a manó 3640gr és 53cm lett.
A védőnő, doki azt mondta, amíg a pici fejlődik, rendben van.
Nem diétáztam, ettem, amit megkívántam.
Szóval nyugi, ha a doki bajt lát, hidd el szólni fog.
8/11 anonim válasza:
8 honapos terhes vagy es nincs hasad?meg nem hiztal semmit?mutass kepet
9/11 anonim válasza:
Hat ha valaki nagy túlsúllyal kezdi a terhességet lehet,h nem hízik mivel diétára fogják és alapból nagy a hasa akkor nem nagyon latszik..de akkor meg nincs itt miről beszélni mert normális!viszont egy normal testalkatú nőnél,h a 8.hónapban ne legyen hasa az teljesn kizart és pár kilóval mindenképp többnek kell lenni még ha diétázott is!!!
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg ügyes vagy, hogy 8 hónaposan tudsz írni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!