Lehet-e spontán vetélés?
Figyelt kérdés
Két hónapja kevesebb volt a menstruácíóm mint ahogyan szokott, nem sokkal és ugyan azok voltak a "tünetek" mint szoktak lenni és az állaga, színe is ugyan az volt. Most múlt héten nagyon fájt a hasam, csak este, de nem véreztem meg semmi. Most hétfőn jött meg és arra gondoltam, h ez lehet e spontán vetélés? Nem voltak terhességre utaló jelek és nincsenek. A spontán vetélés mindig vérzéssel jár gondolom, de az orvos nem tudta miért fáj és a vérvétel és vizelet minta azt mutatta ki, h kevés a vörös vérsejtem.2010. febr. 9. 21:44
1/2 anonim válasza:
Spontán vetélésről csak akkor beszélhetünk ha előtte orvosi vizsgálat is igazolta a terhességet, illetve az sem feltétlen igaz, hogy minden vetélés vérzéssel jár. Van egy olyan feltételezés, hogy a menstruáció pár napos késése mögött lehet nagyon korai spontán vetélés. De ez csak egy feltételezés, mert nincs mögötte igazolt terhesség. Terhességen kívül még számtalan oka lehet, hogy egy picivel kevesebb a menstruációs vérzés, illetve a hasi panaszok mögött is állhat más ok. Az a biztos amit az orvos mond, de a leírtak alapján nem valószínű, hogy vetélésről van szó.
2/2 anonim válasza:
Nekem már volt 1x spontán vetélésem.
Hát nem volt valami kellemes. Darabos nagyon vörös alvadt vér jött ki belőlem. Még rágondolni is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!