Kaptatok valamilyen gyógyszert spontán vetélés után?
Szia,
február 15.-én volt spontán vetélésem, 6 hetesen. Ergam cseppet kaptam, de csak 1 napig szedtem mert szépen enyhült a vérzés, kb. olyan volt, mint egy sima mensi. A fiatal tehességeknél általában szépen magától kitisztul a méh. Nekem 1 hét múlva kellett visszamennem, csináltak vérvételt, teljesen kiürült a hcg, nem kellett műteni. 1 hónap pihit kellett tartanunk, mostanában várom a mensim, ami szerintem jön is, mert volt peteérésem is, a mellem is fáj stb. aztán lehet próbálkozni, de a következő pozi tesztnél rögtön szednem kell a babamegtartó gyógyszert, mert nálam nagy valószínűséggel a progeszteron hormon hiánya okozta a vetélést. Erre lehet következtetni, ha pl. nem rendesen jön meg a mensid. Nekem szülés óta (2,5) éve úgy jött meg, hogy 3-4 nap barnázás, aztán 1 nap piros vér és ennyi, de nem gondoltam, hogy problémát jelent, mostmár tudom...:(
Ne izgulj, szerintem nem lesz műtét, aztán hamarosan próbálkozhattok a babával, de kérdezz rá a gyógyszerre, mert az én dokim vetélés után automatikusan felírja a következő terhességnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!