Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Spontán vetélés a wc-n milyen?

Spontán vetélés a wc-n milyen?

Figyelt kérdés
5-6 hetes terhes vagyok de 7 napja vérzek közepes mennyiségben és ma kijött belőlem valami kb.2x3cm-es valami de nem vérdarab az tutti.Voltam orvosnál és nem írt fel semmit csak azt mondta hogy pihenjek és szedjem a MagneB6-ot.(napi 3x1)Ez lenne a 3.terhességem.Késői foganás volt.Ezt abból gondolom hogy a kalkulátor szerint 7-8 hetes vagyok de az UH szerint 5-6 hetes.Most elvetéltem vagy csak valami más csúszott ki a hüvelyemből?Akik a wc vetéltek el azokat kérném hogy írják le hogy hogyan néz ki ami kijön és milyen színű és állagú.:(
2011. júl. 11. 10:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi lehetett de ez egy sima késett mensinek mondható ha nem tudtad volna h terhes vagy.

Ilyen lazán elengedett a doki?tudta h terhes vagy?7 napja vérzel és magneB6-tal hazaenged??

2011. júl. 11. 10:51
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp nézzen meg egy másik orvos is!!

Vizsgálat után nem mondott semmit? csak azt hogy pihenj és szedd a MagneB6-ot?

2011. júl. 11. 10:53
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy másik nőgyógyászt! Ha kell akkor magánrendelésre járj!
2011. júl. 11. 10:55
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Meglepő a doki viselkedése, mikor én rosszulléttel feküdtem kórházban, ha valaki azzal jött be,hogy terhes és vérzik,bent kellett feküdnie, egy hét tünetmentesség után engedték őket haza,mondjuk a többségnek volt magándokija,aki jobban odafigyel,de egy sztk-s rendelésen is kötelessége alaposan ellátni.
2011. júl. 11. 10:56
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 hetesen vetéltem el de nem a wc-én de azért láttam hogy milyen sőt még a kórházba is bevittem.Pont olyan volt mint a képeken amin 10 hetes babák vannak ilyen nyálkás véres közegben.
2011. júl. 11. 10:57
 6/25 A kérdező kommentje:
A 3.vérzéses napon voltam nőgyógyásznál aki megvizsgált és mérsékelt vérzést állapított meg, azután hüvelyi uh-t csináltak és ott látták még az üres petezsákot aminek a méretei alapján mondták hogy 5 hetes terhes vagyok.Most csütörtökön megyek egy másik rendelőbe uh-ra.Nem tudom hogy néz ki ami kijön vetélésnél a hüvelyből.Ezért olyan írjon aki tudja.Köszönöm!Nem görcsölök meg nincs darabos vérzésem és nem is ömlik de azért nem elég egy kis tisztasági betét, rendes vastag betét kell.Vízes vérzés inkább,de élénk piros.Mivel későn illetve a nemvárt előtt eshettem teherbe a hetek alapján így arra gondolok hogy ez menses, mivel még nem állt át a szervezetem.Az előző terhességemnél is 2x volt darabos vérzésem 3-4 alkalommal de akkor nem volt semmi baj mert most 14 hónapos a kisfiam aki masszív erős és egészséges baba.
2011. júl. 11. 11:03
 7/25 A kérdező kommentje:
úgy néz ki mint egy méhlepény miniben?
2011. júl. 11. 11:33
 8/25 anonim ***** válasza:

Nem.ilyenkor ugy néz ki mint a mensi kb.(irtam,ha nem tudnád h terhes vagy,simán mensinek vélnéd)

dokinak ilyenkor gyogyszert kellett volna adnia....

üres petezsák utalhat arra is h már elhalt a baba,de ha 5 hetesnek látta akkor pedig MÉG nem volt benne semmi.

2011. júl. 11. 11:37
 9/25 A kérdező kommentje:
de akkor mi jött ki belőlem?Ma inkább elmegyek a férjemmel az ügyeletre mert ideges vagyok.17-19óra között is megnéznek ha nincs orvosom?Kórházi nőgyógyászati ambulancián.
2011. júl. 11. 11:54
 10/25 anonim ***** válasza:
Lehetnek alvadt vérdarabok,vagy amit nem tudsz beazonositani,én nem vagyok/voltam mostanság terhes,de néha vannak fura dolgok amik távoznak.terhességi tesztet vettél?mert ha a petezsák már látható akkor pozi a teszt és erősödik,ha nem erősödik akkor elhalt baba,és valoban spontán is kiürülhet.
2011. júl. 11. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!