Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Spontán vetélés a wc-n milyen?

Spontán vetélés a wc-n milyen?

Figyelt kérdés
5-6 hetes terhes vagyok de 7 napja vérzek közepes mennyiségben és ma kijött belőlem valami kb.2x3cm-es valami de nem vérdarab az tutti.Voltam orvosnál és nem írt fel semmit csak azt mondta hogy pihenjek és szedjem a MagneB6-ot.(napi 3x1)Ez lenne a 3.terhességem.Késői foganás volt.Ezt abból gondolom hogy a kalkulátor szerint 7-8 hetes vagyok de az UH szerint 5-6 hetes.Most elvetéltem vagy csak valami más csúszott ki a hüvelyemből?Akik a wc vetéltek el azokat kérném hogy írják le hogy hogyan néz ki ami kijön és milyen színű és állagú.:(
2011. júl. 11. 10:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
majd írd meg...
2011. júl. 11. 16:31
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm minden kedves válaszolónak a kommentet és a szurkolást!

Sajnos igazatok lett és elhalt a terhesség.Még most van folyamatban a tisztulásom és kértem az orvostól 1 hetet hogy hátha magától kiürül és nem kell a műtéti beavatkozás.Ha 1 hét múlva sem ürülök ki akkor UH-n megnézik hétfőn és ha szükséges akkor műtenek illetve kikaparnak.Sírtam amikor elmondtam a férjemnek és anyukámnak mert nagyon örültem amikor terhes lettem.Most idegeskedek a tisztulás miatt hogy kiürüljek rendesen hétfőre mert félek a beavatkozástól.Ha ennek vége akkor legalább 3 hónapot várni kell az újra próbálkozásig.Szomorú vagyok,de vigasztal a 2 gyönyörű fiú gyermekem akik most 8 éves és 14 hónapos.Akik így jártak mint én és magától ürült ki a méh az mennyi időbe telt? Elég az 1 hét?

2011. júl. 11. 17:51
 23/25 anonim ***** válasza:
boven eleg kell legyen de rendszeresen kell lasson doki mert ez egy jol kvetheto folyamat ultrahangon...engem 2 naponta vizsgaltak es kaptam antibiotikumot is a biztonsag keveert. ha egy het alatt nem lesz a mehed a regi akkor bizony jon a mutet de ne izgulj mert nem lesz semmi baj. Biztato hogy elindult a tisztulas magatol es valoszinuleg vegig is megy mutet nelkul.
2011. júl. 11. 18:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom,hogy elment a baba:(
2011. júl. 11. 19:33
 25/25 A kérdező kommentje:
Lassan de ürülök úgy látom.A vérzés csökkent és szövetdarabok illetve foszlányok jönnek néha.Tudom milyen műtét mert van több ismerősöm aki elvetélt és elmesélték.De azért jobb ha nem kerül rá sor.Sógornőm 3x vetélt már el.az tény hogyha vége lesz ennek és tiszta leszek ebben az évben nem szeretnék teherbe esni csak leghamarabb karácsony táján vagy szilveszter körül.vagy még később.Íratok fel fogamzásgátlót.Adok időt a méhemnek erősödni.Azoknak üzenem akik babát várnak és vérezgetnek hogy azonnal menjenek orvoshoz és ne várjanak semmire!fel a fejjel és bátorság! :O)
2011. júl. 11. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!